PREVARA VEKA U ZADRUZI 3?! Đoganijevi obmanuli sve, a najveća ŽRTVA Miljković? “On ispada magarac”


Internet gori!


Odvajanje Anabele Atijas i njene ćerke Lune Đogani od ostalih zadrugara, na Rajsko ostrvo, i njihovo pomirenje izazvalo je veliko interesovanje gledalaca.

Ali, osim interesovanja, ova dešavanja pobudila su i – sumnju! Neki smatraju da je sve bilo dogovoreno pre ulaska u rijaliti, to jest, da su Đoganijevi iscenirali sve svađe, a da je pomirenje takođe planirano.

– Prevara veka! Đoganiji, ovo je sve bio dogovor pred ulazak! Još ih Mitrović dobro plaća! Fuj – objavila je gledateljka u jednoj od Fejsbuk grupa u kojoj se okupljaju fanovi popularnog rijalitija.

Ona nije bila jedina koja je iznela ovakvo mišljenje.

– Bravo, dobra režija, sada će se Đoganijeve pomiriti, Marko će da bude magarac, žrtva. Mamita će novac da da bivšem mužu jer joj treba mlađi ***ač. Samo na jedno niste mislili, produkcijo: nema perfektne laži. A ovaj film vam je sapunica – napisala je druga korisnica Fejbuka, koja očito misli da su Đoganijevi izveli predstavu u dogovoru sa produkcijom.

A koliko njene prognoze imaju utemeljenja u stvarnosti, ostaje da vidimo u nastavku “Zadruge 3”, kao i nakon njenog završetka!

Izvor: srbijadanas.com