Prevarom uzimali novac od fanova: KRISTIJAN I KRISTINA UČESTVOVALI U ORGANIZOVANOM INTERNET KRIMINALU!?


Da li će odgovarati za ovo!


Poznati rijaliti ljubavni par Kristina Spalević i Kristijan Golubović povukli su se iz medija nakon izlaska iz ,,Zadruge 4″, a trude se da svoj dan ispune novim avanturama. Kako su jedni od zapaženijih takmičara rijalitija i van njega, Kristina i Kristijan dobijaju svakodnevno razne poslovne ponude, među kojima se našla i jedna velika prevara.

Kristijan i Kristina su pozvali pratioce na društvenim mrežama da se oprobaju u kladioničarskoj igri nameštenih utkamica, a sve vreme su na osmehu držali lice. Nije prvi put da poznate ličnosti zarađuj na ovaj način, ali njih dvoje nisu marili što je u pitanju klasična prevara.

Kristijan-Golubović,-Kristina-Spalević

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Pre nekoliko meseci u medijima se pojavio spisak poznatih ličnosti koji su se bavili reklamiranjem Instagram profila koji se bave raznoraznih malverzacijama, a sve u cilju da narodu otmu novac i zarade na tuđoj naivnosti. Sada su se u to uputili i njih dvoje, pa su svoje pratioce, koji su glasali za njih sve vreme, naterali da se jave na Instagram profil izvesne osobe koja bi im navodno pomogla da se obogate.

Kristijan-Golubović,-Kristina-Spalević

Foto: Srbija Danas

Svakako da je u pitanju klasičan vid manipulacije i zloupotrebe popularnosti, a pozadina svega toga je džeparenje i klasična prevara naroda, na koju niko ne treba da nasedne.

Izvor: srbijadanas.com