“Priča da hoće BEBU, pa da hoće da raskinemo” Učesnica u neverici, dečko je oduvao pred svima (VIDEO)


Sinoć se, kao i skoro svake noći, tokom emisije u “Eliti” dešavalo svašta, a tenzija i zvaničan raskid Sneže i Darijana dodatno je uzburkao, kako takmičare rijalitija, tako i one kraj “malih” ekrana.


Sinoć u toku emisije “Pitanja gledalaca”, voditelj Milan Milošević je u jednom trenutku pročitao naredno pitanje za Saru Šljivar, Slađanu i Nikolu Lakića.

Nakon ovoga, voditelj je pitanje postavio i Snežani Jovičić, a onda je Darijan Radumirović ustao i rekao da su definitivno raskinuli.

– Šta imate protiv Aneli da sete je morali Nominovati? – glasilo je pitanje

– Za mene je ona veliki folirant, ona je sve naučila od njenog Alibabe – rekla je Sara.

– Jeste folirant, a nije mi se svideo postupak gde pozdravlja mog Mileta – rekla je Slađana.

– Ako verujes Darijanu zašto mu braniš druženje? – pitao je voditelj za Snežu.

Milan Milošević

Foto: Srbija Danas

– Kako se on druži sa ljudima koji meni J mater. Ja sam jaka, ali pred mojim muškarcem želim da budem slaba – rekla je Snežana.

– Ona meni ne brani, jer ona i ja nismo zajedno, to je gototva priča. Ona je jedina osoba sa kojom ja ne želim da razgovaram – rekao je.

– Ovo je kraj jer je on tako hteo, ja znam šta je sve on pričao, i svi zante. On priča da hoće bebu sa mnom, pa da hoće da raskinemo. Ja nisam zaslužila da se miri sa mnom zbog se*sa. Ti si izabrao svoje drugare – rekla je Sneža.

– Ja sam tebi priznao se i prijao ti takav, nisam ponosan na svoju ljubomoru, ali sam sve emocije usmerio prema tebi. Ovu ljubomoru su mi ti nabila, ti si meni pokazala kakava si, ja trujem ljubav prema tebi, jer mi ne trebaš – rekao je.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com