PRIZNALA: Marija Ana otkrila Saški da se nada pomirenju sa Filipom (VIDEO)


Iskreno su razgovarale.


Filip Đukić je nakon ulaska bivše devojke Marije Ane Smiljanić u Belu kuću, vidno psihički pao, jer nikako nije očekivao da će se ona usuditi na takav potez.

Od momenta kada je pevačica ušla u Zadrugu, njih dvoje su imali brojne svađe i sukobe, ali su svaki put završavali zajedno u krevetu, zagrljeni, razmenjujući nežnosti. Kako je Marija Ana nekoliko puta isticala njihovi problemi postoje odavno i vuku ih još spolja, što je Smiljanićeva priznala i danas kada je razgovarala sa Saškom Karan, usput joj otkrivši i kada su se prvi put poljubili.

ŽESTOKA ŽENSKA SVAĐA: Teodora i Marija Ana VRIŠTALE jedna na drugu, a Anđelov postupak sve ŠOKIRAO

– Ja se nadam da će nam napolju biti sve drugačije, mene je bar prošlo, ne znam za njega – rekla je Marija Ana.

– U suštini Filip je dobar dečko, to sam govorila uvek, on se dosta promenio. On i ja smo uvek bili okej, baš smo se i zezali… – rekla je Saška.

– Ja njega razumem, on nije razumeo da ću ja da uđem, sve sam mu poremetila. Ali i on mora da razume neke stvari, neću da ispadne kao kad smo bili na farmi. Nijednog trenutka nisam razmišljala kako će to izgledati napolju. Ja sam svesna da je ružno to što se mi svađamo, pa se mirimo…ali mi to sve vučemo od spolja. Sad će dve godine otkako smo prvi put bili zajedno, to je bilo 1. aprila – priznala je Marija Ana.

IDEM DA SE UBIJEM! Marija Ana se nakon svađe sa Filipom odlučila za NAJGORE!