“PRODAVALA SE ZA NOVAC!” Optužila Aleks da se bavila PROSTITUCIJOM – poseduje PORUKE i SLIKE kao dokaz?!


Do detalja opisala šta je radila u Švajcarskoj


Tokom emisije “Pretres nedelje” došlo je do žestokog okršaja između nove zadrugarke, Die Kostić, i Dalile Dragojević. Nakon što je iznela informacije o Dalilinoj prošlosti, počele je da otkriva kakva saznanja ima o Aleksandri Nikolić.

– Za Aleksandru si rekla da ti se javio muškarac. Šta je rekao? – pitao je Milan Milošević.

– Objasni ko je Suzana Kostić, zvala Dia. Imaš tetovirano na nozi “unikat”. Čega si ti unikat? – ubacila se Dalila.

– Objasniću ti kad izađem ko sam ja, čekam te i objasniću ti ko sam – dodala je Dia.

– Ja sam njoj rekla kako se on zove na Instragramu. On je meni rekao pozdravi Aleks, imali smo lepo druženje i radila je kod prijaltelja i prodavala se za novac. Radila je navodno kao hostesa i rekao je da je ona dobar čovek, da pošaljem pozdrave i da će se ona setiti njega – pričala je Dia.

– Ja sam pričala prošle godine da sam radila u Švajcarskoj, ali nikad nisam bila prostitutka, niti bilo šta – dodala je Aleks.

Dia Kostić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja ne izlazim tamo, ali naših devojkama tamo ima. Ja njega znam – nastavila je Dia.

– Ja sam radila u tom lokalu, bilo je raznih nacija. Postoji možda neke zajednička fotografija, oni možda hoće da se slikaju sa nama. Ja pričam kako jeste. Ona kaže da je videla moju i njegovu foogtafiju. Ona kaže da je na Instagramu upisan “šta te briga”, ja ne znam ko je to. Ona je meni jako poznata, ona kaže da se ne poznajemo. Možda si i ti radila taj posao, ja sam radila kao animir dama. Možda si se ti promenila fizički. Oni dođu da se provedu i da potroše pare. Imali smo radno vreme, od 11 uveče do sedam, osam ujutru. Tu bude uživo muzika, to je više kafana. Oni kad dođu, dužnost je da im kažeš, piješ. Poenta je što više para da im izbješ iz džepa. Kad završiš sve ideš kući. Ja i sve devojke odemo u smeštaj. Oni pitaju za broj telefona, zovu na ručak i piće. Nama gazda nije davao da izlazimo sa gostima, ali poenta je da ih zavlačiš. Upoznala sam prijatelja sa kojim sam i dan danas dobra, normalan je čovek – objašnjavala je Nikolićeva.

Aleksandra Nikolić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Je l’ ti ona rekla da je taj dečko rekao da si se bavila pristitucijom? – pitao je Milan Milošević.

– Ona je rekla da smo bili zajedno i da imamo slike i poruke. Nije mi rekla prvi put čujem – rekla je ona.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com