PRODUKCIJA PUSTILA SNIMAK: Kristijan i Miljana imali ODNOSE 6 puta! Drži se za vrata, a on otpozadi


Da li je ovo moguće?!


Tokom rijalitija Zadruga uvek se nagađalo da su određeni parovi bili intimni, ali se snimci tog čina nikada nisu pojavili.

Što je još šokantnije, mnogi zadrugari su pričali o tome za crnim stolom i povezivali ljude koji nikada nisu bili u vezi, makar na osnovu onoga što smo mogli da vidimo na televiziji.

Akteri o kojima se spekulisalo da su bili intimni su i kristijan Golubović i  Miljana Kulić.

Golubović i Miljana su bili izuzetno bliski jedno vreme, a onda su krenule čarke. U žaru svađa Golubović je priznao da je sa Miljanom imao intimne odnose, što je ona negirala izričito. Ipak, izgleda da je tu ipak bilo nečega.

Na društvenoj mreži TikTok se pojavio titlovan snimak na kojem Kulićka prepričava kako je izgledala akcija nje i Kristijana, koja se prema rečima same Miljane odigrala 5 ili 6 puta.

Miljana je šaputala Đedoviću da se ona držala za vrata dok je Golubović bio iza nje, a sve u cilju da i Mišela natera na odnose uz reči “Kad je mogao Kristijan može i on”.

Miljana-Kulić,-Kristijan-Golubović

Foto: Srbija Danas

Radi se o snimku koj ije pustila produkcija, a kojima je u trenutku emitovanja promakao jer je pažnja bila usmerena na drugu stranu.

Pogledajte na snimku kako Kulićka opisuje šta se dešavalo između nje i Kristijana.

@rijalitizajebant

#kristijangolubovic #miljanakulic #miljanakulicstar #zadrugabalkan #zadruga #zadruga4 #rijalitizajebant #fyypp #fyyp #for #foryou #foryoupage #srbija

♬ original sound – rijalitizajebant

Izvor: srbijadanas.com