PROGOVORIO O GIDRINOM HAPŠENJU: Sve se završilo NEVEROVATNO! Unuk legendarnog glumca otkrio tajnu svog dede


– Kakav je bio u “Žikinoj dinastiji”, takav je bio i privatno – tvrdi Bojanićev unuk.


Glumac Dragomir Bojanić Gidra zabeležio je mnoge uloge koje se pamte decenijama.

Manje poznata činjenica je da Gidra ima unuka koji je izuzetno uspešan u karijeri koju je odabrao. Jovan Stojanović je maneken, a o svom dedi priča sa ponosom.

 

Jovan Stojanović

Jovan Stojanović
Foto: Facebook Printscreen/Jovan Stojanovic

–  Kakav je bio u “Žikinoj dinastiji”, takav je bio i privatno, verujte mi na reč. Mnogo je sebe dao u toj ulozi. Dosta je teksta i sam ubacio. Ima glumaca iz starije ekipe koji su bili drugačiji privatno od onoga što vidimo na malom ekranu, ali on je uvek bio isti. Autentičan. Uvek zanimljiv, pun humora, stalno smo se smejali kada smo mu išli u posetu – ispričao je on jednom prilikom.

– Gidra je obožavao da priča viceve o Titu, a u to vreme su hapsili svakog ko to radi. Tako su jednom prilikom uhapsili i mog dedu. U stanicu je došao njegov brat da ga izbavi i kada ja ušao unutra, nigde nikoga, ni na vratima, niti bilo gde. Samo se čula buka iz neke kancelarije. Taj moj drugi deda je onda uleteo u kancelariju, a na stolu sedi Gidra, svi policajci oko njega, on priča viceve o Titu i oni svi umiru od smeha. Tako je prošlo to “hapšenje” – prisetio se Gidrin unuk.

Izvor: srbijadanas.com