PROKLETSTVO! “Mrtva sam, uništili ste me!” Ovo je PSIHIČKI RASPAD Lune Đogani! Dozivala NJU, URLALA!


Gotovo je!


Sinoć se u toku pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem povela priča o odnosu između Zlate Đurković i Lune Đogani, a niko nije ni slutio koliko daleko će sve da ode.

Naime, Zlata se našla Luni nakon raskida sa Markom, a pre samo nekoliko dana je u toaletu rekla Maji Marinković da više ne pravi žrtvu od Lune Đogani, što su mnogi protumačili kao izdaju. Zlata je međutim objasnila da ona to tako ne gleda i da je samo želela da zaštiti Maju od Lune.

Onda su se zadrugari umešali i povela se priča o tome kako se Maji sviđa Marko Miljković, a Miljana Kulić je izjavila kako bi volela da njih dvoje imaju s*ks što je naravno Lunu, koja je to sve slušala dovelo do ludila.

Luna je otrčala u pab gde je počela njena histerija.

– P*čka vam materina sve morate da mi upropastite. Ako ćete pričati o k*rcu Marka i Maje, neću da slušam, neću da slušam – urlala je Đoganijeva.

– Dokle ćete da se igrate sa mnom p*čke jedne, dokle ćete da pričate da će moj dečko da se nabija drugoj devojci. Dokle više preko moje grbače da se penjete, dokle više – vrištala je Luna i nastavila bukvalno da nariče, a ona je došao Lepi Mića i sa Savom pokušao da je smiri.

Došla je Miljan Kulić, a Luna je pokušala da je šutne.

– Mrš tamo ti, svi vi koji mi podmećete, naslađujete se, beži od mene – urlala je.

– P*čka vam materina, mrtva sam, psihički sam mrtva, hoću da izađem odavde, hoću mojoj mami, drugi put su me izdali kao krpu. Namerno je to uradio, hteo je ovako da me gleda, p*čko jedna, proklet bio – nastavila je da vrišti, a ovakav slom nije imala od kako je Sloba bio u Zadruzi.

Celu situaciju pogledajte ovde.