“PROMENI DILERA POD HITNO!” Procurila PREPISKA – Bivša zadrugarka ŽESTOKO ISPROZIVALA Tomovića! (FOTO)


Bukti rat!


Ljuba Pantović, poznata je po tome da nema dlake na jeziku i da je uvek spremna da iznese svoje mišljenje. Najnovijom objavnom na svom Instagram profilu žestoko je potkačila Vladimira Tomovića.

Tomović se dopisivao sa nekom osobom koju Ljuba poznaje i uputio joj pozdrave. Međutim, nakon što je Tomović u “Zadruzi” udario njenu ćerku, Aleksandru Subotić, njih dvoje su u svađi. Ljuba je sada podelila prepisku na svom Instagramu i žestoko udarila na Vladimira.

– Svakako nisam to odradio. Meni Ljuba teško da može da mi odobri jer me mrzi, ali snaći ću se. Sa njom hoću da se pomirim jer je fer lik i fer igrač. Razumem je skroz. Žao mi je što me mrzi, ali trebalo je da bude svesna da ja nisam jedini krivac. Pozdravi je pošto se družite – napisao je Tomović u prepisci, a Ljuba je ovo prokomentarisala.

– Vladimirka nije lepo lagati! Kako kažeš – ja plakala da budemo dobri?? Promeni dilera pod hitno – napisala je Ljuba u opisu, a zatim podelila još jednu objavu.

– Ne razumem potrebu nekih individua da radi ko zna čega uzimaju mene u usta… Pogotovo kad su “u televizoru” pa puste m*da jer ne može da im se odgovori… Zatim i napolju nastave da smrde, lažu i troše vazduh. Odj*bite, pošto za razliku od vas imam posao, zanimanje, život, ljubav i sreću. Uvek ću vas demantovati jer mnogo lažete. Toliko od mene, doviđenja nikogovići – napisala je Ljuba na svoj Instagram profilu.

Izvor: srbijadanas.com