PROVELA NOVU GODINU U SUZAMA: Učesnica Parova praznike dočekala u ZATVORU – NIKAD MI NIJE BILO GORE!


Iskrena ispovest!


Mlada učesnica “Parova 6” Marijana Marković najradosniji praznik prošle godine provela je sa bratom Davidom, a umesto u porodičnom domu, dočekali su ga u zatvoru Zabela, u kome on služi kaznu.

marijana marković

Naime, Marijani praznici teško padaju jer ih ne provodi okružena ljubavlju u porodičnom domu.

Majka joj je nestala jos 1999. godine, a sa ocem, koji je kao i brat u zatvoru, nema kontakt.

Kako bi bila sa nekim od porodice, prošle godine odlučila je da poseti Davida.

Imati brata, znaci nikad u zivotu ne biti sam. Volim te bato moj NAJVISE !

A post shared by Marijana Markovic (@marijana_94) on

– Najteži Božić mi je bio prošle godine, kad sam ga čekala sa bratom u zatvoru. Preplakala sam praznike, nikad mi gore nije bilo. Sa ocem sam prekinula svaki kontakt, a i on je u zatvoru, majka mi je nestala, brat iza rešetaka, ko bi sve to podneo? Sve drugarice su se radovale Božiću, uživale u izobilju svega, okružene dragim ljudima, a ja sama – otkrila je Markovićeva za Srpski Telegraf i dodala:

#natural #nomakeup ???

A post shared by Marijana Markovic (@marijana_94) on

– Odlučila sam da odem kod Davida, da njemu malo ulepšam dan, a i da budem sa nekim iz porodice. Provela sam vreme sa njim, a zatim došla kući i ostatak dana preplakala. Vezana sam za brata, odrastali smo zajedno, nije mi lako kad ga vidim zatvorenog, a još i za Božić, koji nismo proveli zajedno u porodičnom domu. Pored svega, ove godine za praznike neću uspeti ni da ga vidim. Mislila sam o njemu i nadam se da će uskoro da se vrati kući, pa kad izađem iz rijalitija, da budemo zajedno – zaključila je Marijana.