PROZIVALI SU JE DA JE DEBELJUCA, A SADA… Dorotea pokazala svoje novo sek*i telo! (FOTO)


Fino se sredila…


Dorotea Jovanović je zajedno sa Draganom Mitar, Marijanom Zonjić, Suzanom Perović i Branislavom Radonićem Brendonom ponela titulu “debeljuca”, tj. zadrugara koji su se najviše ugojili od kako su ušli na velelepno imanje u Šimanovcima. Oni su nedavno učestvovali u nedeljnom zadatku Velikog šefa u kome je bio cilj da što više smršaju.

Podsetimo, Dorotea je po svom ulasku važila za jednu od najatraktivnijih zadrugarki. Međutim, tokom višemesečnog boravka u Beloj kući, priznala je da je jela previše slatkiša i da se zapustila, pa je nabacila višak kilograma.

Dorotea Jovanović

Izgleda da je na nju veoma pozitivno uticao zadatak Velikog šefa, pošto je svoju liniju dovela do savršenstva. Naime, ona je ovih dana pokazala da je u potpunosti izgubila višak kilograma i da izgleda nikad bolje.

Karađorđe Subotić, koji voli da motiviše ukućane da treniraju i hrane se zdravo, takođe je uticao na njen uspeh, pošto ju je često bodrio i govorio da nastavi da pazi na ishranu. Ovih dana često je upućivao komplimente na račun njenog fizičkog izgleda.

Dorotea Jovanović

Dorotea Jovanović
Foto: TV Pink printscreen