“PR**TITUTKO IZ BUJANOVCA, TI SI DALILINA LOŠA KOPIJA!” Brutalni OKRŠAJ Maje i Alex – Marinkovićeva je UNAKAZILA


Rat dve najpopularnije zadrugarke


Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću, kako bi zadrugarima postavljala pitanja gledalaca.

Jedno pitanje bilo je za Maju Marinković i ticalo se njenog sukoba sa Aleksandrom Nikolić.

– Čemu polivanje Aleks, valjda imaš jezik da se verbalno obračunaš sa njom? – glasilo je pitanje

– Imam, ali Aleksandra otkako je ušla, započele smo korektan odnos. Nju su pitali za mene, rekla je da imam fetiš na oženjene, a pre toga smo imale super relaciju. Ne znam šta se desilo da odjednom krene neka stara priča. Nije mi drago da sam je ispolivala, ali mislim da je bezobrazna. Malo se uzvezdila. Ja razumem da je Deki pobedio. Poštujem napredak, ali znamo se mi od ranije. Ako ti oprostim, ja oprostim, ali i sad bih se ganjala sa njom. Nisam uplašena da sa Aleksandrom imam epizode “Janjuš i Filip Car”. Ne zanima me da dajem reklamu i marketing, ko hoće – 20%, ali za džabe ne može. Neću da je vređam, ali neka mi se skine s grbače. Tanka sam sa živicima, verujem da je i ona, svašta smo proživele. Ona zna šta je proživela sa mnom, kad je dobijala šlag i torte, ali ne bih volela da me provocira bespotrebno – govorila je Maja.

Maja Marinković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ona je svesna šta je radila i da ne bi valjalo da ima kikseve – rekla je Aleks.

– Ja sam rekla ako nastavi da će opet da dobije. Devojka je toliko glupa da ne može da shvati šta ja pričam. Ja kažem da mi je krivo, ti treba da spustiš loptu. K*rva hoće da se nastavlja. Meni bude žao kad je vidim jadnu i prljavu kao kad su je ostavljali po magistrali – nastavila je Maja.

– Nisam ja napoznatija ljubavnica na Balkanu, nego ti. Ako se nastavi, znam šta ču da radim – rekla si Aleks.

– Može da pozove mamu da malo zavrača kod nekog hodže – odbrusila je Maja.

– Nisam došla ovde da me neko poliva – rekla je Aleksandra.

maja marinković

Foto: youtube printscreen/zadruga official

– Nego šta si došla da glumiš Dejana Dragojevića, prostitutku iz Bujanovca? Ti nemaš identitet. Njen dečko je zasluženo pobedio. Dalila je budala, imao sukob ali ove blede kopije i ovaj ološ. Ona može da bude Aleksandra Nikolić devojka od Dejana Dragojevića. Ona nikad neće biti Dalila – pričala je Marinkovićeva.

– Devojko koliko plastike na tebi ima, ne može da se izvadi. Ja imam samo grudi, to ću da korigujem, biću prirodna cela – rekla je Aleks.

– Jeste, s*se imaš kao krava vuku se do poda – odbrusila je Maja, a sve poslušajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com