PRVA FOTKA NAKON IZBACIVANJA: Miksi srela Zolu! Je li TRUDNA? Evo GDE su – raskoš! Tu je i Ana Nikolić


Opet zajedno…


Dva iznenađenja za kratko vreme u rijalitiju “Zadruga 3” – i to dve diskvalifikacije. Prvo je sa imanja u Šimanovcima izbačen Lazar Čolić Zola (zbog nepoštovanja pravila i izbegavanja sastanka), a potom i njegova devojka Miljana Kulić (svojevoljno napustila Belu kuću).

Produkcija je najavila da će oboje morati da plate po 50.000 evra kazne, a još veće iznenađenje za rijaliti publiku bio je trenutak kada je Kulićeva pre diskvalifikacije rekla kako sumnja da je ponovo trudna jer joj menstruacija kasni više od 20 dana.

Zola je ostao u Beogradu jer su granice zatvorene zbog borbe protiv korone, a sada mu se pridružila i Miksi. Ona je na Instagram storiju okačila prvu fotografiju iz spoljnog sveta – i to u Čolićevom zagrljaju. Čini se da par planira da dok traje pandemija, ostane u srpskoj prestonici, a ko zna, možda i duže.

Lazar je na svom Instagramu podelio snimak smeštaja u kome se nalaze i izgleda da njih dvoje ne štede.

A tu je i Ana Nikolić i njena pesma “Bilo je lepo”. I Miksi i Zola su na svojim Instagram storijima postavili snimak sa kompilacijom njihovih scena iz “Zadruge 3”.

Ipak, jedno pitaje ostaje otvoreno – ono najvažnije. Da li je Nišlijka uradila test na trudnoću i da li ona i Zola čekaju bebu.