PRVI SNIMCI NAKON BEGA! Miljana i Zola stigli u Niš, a njen otac… AUH! Ona se VRAĆA u Zadrugu, EVO KADA


Oglasio se on i sve priznao!


Miljana Kulić je juče pobegla iz “Zadruge” i ostavila tamo sina Željka jer je shvatila da nije favorit publike. Kontroverzna Nišlijka se nakon izlaska iz rijalitija sa svojim momkom Lazarom Čolićem Zolom uputila u Železnik, u stan svog prijatelja Predraga Čanovića, kome se navodno izjadala kako nije dobila veliku podršku glasača.

– Miksi mi je rekla: “Pogodila me je nepravda jer je Milan Metković, koji je skoro ušao u “Zadrugu” dobio 51 odsto glasova publike, a ja svega 34. To znači da je on veći favorit od mene”. Nije to mogla da podnese, pobesnela je i zato je odlučila da napusti rijaliti – otkriva Čanović za “Informer” i dodaje da je Kulićevu momak pokušao da spreči:

– Zola je pokušao da je zadrži, ali kada je shvatio da je ona odlučna u svojoj nameri, rešio je da joj se pridruži. Zaljubljen je u nju i zato je želeo da bude uz svoju devojku.

Kada su iz konkurentskog rijalitija “Parovi” saznali da se Miljana i Zola štekaju u Peđinom stanu, odmah su kontaktirali s njima i nudili im kule i gradove.

– Mene su pozvali, a ja sam im na telefon dao Miljanu i Zolu. Njih dvoje su razgovarali sa ljudima iz “Parova” i ovi su ih ubeđivali da odmah pređu kod njih. Ponudili su im veliku svotu novca, ne znam tačno koliko. Zola se pokolebao zbog para, ali je Miljana kategorično odbila – ispričao je izvor i pojasnio…

– S obzirom na to da je u “Parovima” njen bivši momak i otac njenog deteta Ivan Marinković, za produkciju bi bio pun pogodak da Miljana uđe sa Zolom. Tako bi nastao opšti haos i to bi im diglo gledanost.

Miljana Kulić

Miljana i Zola su danas otputovali za Niš, kako bi ona upoznala oca Sinišu sa verenikom.

– Baš mi deluju zaljubljeno. Cele večeri su se zezali i bili su baš prisni. Planiraju da u Miljaninom rodnom gradu otvore neki kafić ili pab. Prvo će to morati da aminuje tata Siniša, koji je sada već upoznao zeta – ispričao je Zolin drug, koji takođe navodi da će se Miksi vratiti po sina Željka za nekoliko dana.

– Rekla mi je da će se sigurno vratiti po Željka, samo da se malo adaptira. Ima povrenja u produkciju i zna da će ga oni tamo lepo čuvati. Uostalom, tamo je i njena majka Marija, koja će svakako bdeti nad malim Željkom – završio je on.