PSIHIČKI NESTABILNA! Jelenu Golubović UŽASNO ISPLJUVALI GLEDAOCI – Pola sata sedela U MRAKU! HOROR


Nisu mogli da je povrate.


Učesnica “Zadruge” Jelena Golubović pala je u depresiju nakon emisije “Zadruga – novinari pitaju”, u kojoj su je ispljuvali gledaoci iz celog regiona.

Kako saznajemo, rediteljku nisu moglu da isteraju iz Pinkovog studija jer je pola sata po završetku snimanja ostala da sedi sama u mraku kada su se pogasile kamere.

Jelena Golubović

– Jelena je bila veoma nesrećna zbog toga što su se uživo u program uključivali ljudi ne samo iz Beograda već i iz Novog Sada i ostalih gradova Srbije, ali i drugih susednih republika sa, uglavnom, negativnim komentarima, što očito nije očekivala. Delovalo je da plače u mraku i dugo nije htela da se pomeri iz studija – tvrde očevici televizije Pink.

Očigledno da Golubovićka zbog ponašanja gubi podršku gledalaca što su pokazali pozivajući je zaredom prilikom telefonskih uključenja usled čega je i publika u studiju spontano reagovala aplauzima. Čak joj je i majka u jednom trenutku poslala SMS da je preterala, čime se Jelena sama “pohvalila”.

Jelena Golubović

Rediteljka je počela da je srozava odmah po izlsku iz ” Zadruge”, kada je svratila u studio kod Dušice Jakovljević i izvređala oca dojučerašnje cimerke Anđele Lazić, nakon čega je on napustio emisiju. Već prilkom sledećeg gostovanja Jelena je pokušala da isprovocira i pripadnike sedme sile koji su sedeli pored nje i počela je da dovodi u pitanje profesionalizam novinara, ali je time izazvala kontraefekat kod naroda koji je izazvao paljbu po njoj.