“Psovao je moje mrtvo DETE” Miljana Kulić iznosi potresne detalje HORORA – “Ja sam od početka bila NJEGOVA META”


Posle pogrešne procene i bolnog saznanja otvorila je karte.


U rijalitiju “Elita” u prethodnim satima na tapetu su bile nominacije. Za stolom su se našli učesnici koji su redom iznosili imena osoba koje nominuju, kao i razlog za svako ime koje navedu.

Svu pažnju preuzela je Miljana Kulić koja je sa detaljnim opisom nominovala svog bivšeg partnera, a razloga zašto ima mnogo.

Miljana Kulić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Spremamo se za Elitoviziju, želim vam svu sreću, da date sve od sebe i da izdominirate. Što se tiče nominacija imam više kandidata. Neke reči se ne praštaju, nikada neću zaboraviti rečeno – počela je Miljana.

– Neću ipak da dužim jer se spremamo za Elitoviziju, nominovaću onoga ko mi je rekao rečenicu koju nikada neću zaboraviti, nekoga ko je bio dve godine samnom, živeo u mojoj kući – nastavila je.

Bebica

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Izdao me je kao čoveka, otišao na suđenje. Potom izgovorio “J**** ti mrtvo dete koje sam šetao”. Upoznala sam mnogo loših ljudi, ali je on generalno najgori, fekalija, izmet – dodala je Miljana.

– Zbog svega navedenog, nominujem to skraćeno gov**. A moram da navedem da sam ja bila samo njegova meta za ulazak u rijaliti, a ima tog čoveka je Nenad – završila je Miljana.

Više pogledajte na snimku u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com