PUNJAČ ZA TELEFON U APARTMANU KULIĆA? Kamera uhvatila ZABRANJENO! Haos na društvenim mrežama (FOTO)


Komentari pljušte!


Šesta sezona rijalitija “Zadruga” izaziva dosta pažnje milionskog auditorijuma, pa se svakodnevno objavljuju klipovi iz Bele kuću na društvenim mrežama, a gledaoci neumorno komentarišu učesnike.

Veoma često se vodi polemika o tome da li učesnici imaju kontakt sa spoljnjim svetom, što je strogo zabranjeno, a mnogi teoretičari zavere polemišu pogotovo kada su u pitanju Kulići, a kao da je njima najveći trn u oku upravo apartman Kulića koji je pokriven kamerama, ali se retko snima, jer tu obitava mali Željko Kulić.

Međutim, fotka koja je zapalila Instagram je kadar u kojem je Marija Kulić, a iza nje je navodno punjač za telefon u utičnici.

Dok mnogi komentarišu da je u pitanju fotošop, ima i onih koji govore da nisu ni sumnjali u podatak da Marija ima kontakt sa spoljnjim svetom, budući da je sama Marija rekla da se čuje sa porodicom zbog Sinišinog zdravstvenog stanja, ali i zbog malog Željka.

“Ja se nisam iznenadio ni malo”, “Ma ovo je fora neka”, “Užas”, “To svi znaju za pačavru Mariju”, samo su neki od komentara.

Izvor: srbijadanas.com