PUT ISKUPLJENJA SLOBODANA RADANOVIĆA! Njegov neočekivan gest ODUŠEVIO GLEDAOCE – pridobio je narod NA SVOJU STRANU (VIDEO)


Mučeni antiheroj rijalitija.


Slobodan Radanović je krenuo stazom pravde i nesebičnosti da vraća zlobnim jezicima koji govore da je u braku iz interesa i da je čovek vođen pragmatičnim stavovima. Sigurno da je kriv što je toliko dugo ostao sa ženom koju očito više ne voli i kriv je što je odabrao rijaliti kao način “izlaska” iz braka, ali ono što je još sigurnije jeste da ova igra njemu manje prija nego bilo kome drugom, pre svega trenutnoj supruzi, i da je on taj koji je skoro sigurno najgore prošao.

SLOM NAKON ZADRUGOVIZIJE: Jedna VELIKA NULA, Sloba razočaran – Ne želi da se više bavi PEVANJEM? (VIDEO)

d

Sve se to reflektovalo u nešto više od 6 i po minuta snimka koji imate prilike da vidite ispod, a u kom Sloba ne prihvata poklone koje je dobio za zajedničku pobedu sa Kijom Kockar na “Zadrugoviziji 3”. Nije želeo jer je osetio da je to njena pobeda i da je ona ta kojoj zapravo znače te vrste takmičenja, uključujući i samu “Zadrugu”.

e

Foto: Dailymotion printscreen/PREM1JERA

Novac koji je dobio je razdelio, a od slatkiša mu je ostao samo jedan omiljeni, i to zato što mu je Luna sačuvala.

DIVLJI I PRLJAVI SEKS Mikija i Nadežde, priključili im se LUNA I SLOBA! Nije prestajalo da keca, Sloba UZVIKIVAO OVO (VIDEO)

Nikad nije kasno za pravi put i za dovođenje sebe u red, kao i za raščišćavanje sa prošlošću i sa samim sobom. Sloba se ipak odlučio za taj korak i to treba ceniti.