RADI SVE KAKO BI IH RASTAVIO! Optužio Cara da hoće da UNIŠTI Dejanovu vezu sa Aleks: Izneo DOKAZE


Zadruga 5 i dalje traje.


U “Narod pita” uključio se gledalac koji je prošli put sa Filipom Carem ušao u ozbiljan sukob zbog Aleksandre Nikolić.

– Koliko je Filip talentovan sa ovim što radi sa devojkama, izgleda da je počeo i sa muškima jer želi da me uvuče u rijaliti pa i sa mnom da radi ono. Od kad si prešao na muške? Ja sam vam sudbina, obožavam vas, vi ste divan i principijalan čovek – rekao je gledalac.

Filip Car

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Napokon da kažeš neku istinu – našalio se Car.

– Vi ste oličenje dobrote, i časti. Za vas su sve devojke divne osobe sa kojima ste tamo provodili vreme a koje toliko mrzite i obožavate pa se vratite na njih. Zovete ih najlepšim imenima a one su ku*ave. One su sa vama pevale i bile vesele – rekao je gledalac.

– Koje je pitanje? Ne znam o kome se radi – rekao je Car.

– On je malo oslabio, glava mu je izdužena niej više okrugla. Mora da je radio. Zbog čega ne priznate da vam je Aleksandra rak rana i da ste bolesni zbog nje. Vi ne možete da zamislite da je jedan Dejan uspešniji kod nje nego što ste vi bili. I dalje radite na tome da ih odvojite – rekao je gledalac.

– Gospodine evo da se javim na ovaj vrlo bitan poziv. Mi smo bili zajedno i to se pretvorilo u agoniju, ali mi nije rak rana, to je smešna priča. Ja poremećaj imam od kad sam se rodio, zbog nje sam dobio koronu – rekao je Car.

– Ja sam za tebe misaona imenica – rekao je gledalac.

Filip Car

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Detaljnije u videu.

Izvor: srbijadanas.com