RASKRINKAĆE KIJU?! Nakon izlaska knjige, Sloba PROGOVORIO o aferama Kockareve? Ovo MORATE čuti!


Haos!


Pevač Sloba Radanović u žiži je javnosti zbog autobiografske knjige Kristine Kije Kockar. Kako Srpski telegraf saznaje, nakon što je njegova bivša supruga u svojoj knjizi “Moj potpis”, objavila sav prljav veš iz njihovog života, on je izjavio da i on ima informacije koje bi bile zanimljive.

sloba-radanovic

Kako izvar blizak pevaču navodi, on je poludeo kada je video sadržaj Kijine knjige.

– Sloba nije ni žele da čita knjigu, znao je da će dobar deo biti posvećen njemu, pa nije želeo da se nervira. Većina stvari o njihovom odnosu već se zna, ali kada je video da je opisala  kako ju je varao sa drugaricom, te da mu je pronašla seksualna dopisivanja, pa detaljno opisala njegov i Lunin odnos, u kojem ga je predstavila kao najvećeg ološa, tada je stvarno poludeo – rekao je izvor za Srpski telegraf.

Prema rečima izvora Radanović je navodno nabrojao sve Kijine afere.

– Ovo je sramota, ja sam dosta ćutao. Ima ona putera na glavi. Šta je radila sa Stefanom Karićem? Šta je radila sa pilotom, kako se provodila na tim letovima i putovanjima?! Andrija Lazović se samo stvorio kao srodna duša za 20 dana…Pošto voli da iznosi prljav veš, objaviću i ja njene švaleracije – navodno je rekao Sloba svojim prijateljima.

Novinari Srpskog telegrafa su kontaktirali Radanovića, a on navodno još uvek nije pročitao knjigu.

– Kada je pročitam, rećiću svoje mišljenje. Ne znam na kakva je neverstva mislila jer ih nije bilo – izjavio je Sloba.

Kija Kockar je podsećamo u ovoj knjizi detaljno opisala svoj odnos i život sa Slobom Radanovićem.