RASKRINKALI JE ZA SVE PARE! Miljana Kulić NA METI osuda posle gledanja klipa (VIDEO)


Nakon Miljane, Zola je raskrinkan.


Četvrtak veče je rezervisano za emisiju koje se zadrugari najviše plaše, a to je “Gledanje snimaka”. Stanovnici Bele kuće imaće priliku da se suoče sa svim lažima, ogovaranjima ali i prznanjima koje su izrekli u danima za nama, a voditelj Milan Milošević je tu kako bi ih vodio kroz ovu noć.

Snimak koji su zadrugari imali prilike da vide ticao se turbulentnog odnosa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Zadruga

Zadruga
foto: printscreen/Zadruga Official

– Miljana ne treba da moli nikoga, ona ima ime i prezime. Ovo su stvari koje su jako ružne. Kako god, i kada ste zajedno to je ružno. Ti moliš za ljubav, a to je prešlo sve granice. Mani se svega, imaš dete, obaveze. Imaš Danijela, sa kojim se družiš, s anjim popij piće, skreni stvari sa Zole. Meni je više ovo naporno da gledam, kada kumi za ljubav. Miljana, nemoj sebe ponižavati, mislim da je kraj tome – rekao je Mića.

– Miljana se ponaša kao da sutra ne postoji, i kao da ona neće izaći iz rijalitija. Mislim da joj ovakva vrsta javnog blamiranja nije potrebna. Ona je rijaliti igrač, i ne sme da moli Zolu za šansu, jer je to prejeftino, prejadno, i bolesno. Njihov odnos treba da se završi što pre, i to bi bilo najbolje i za njega i za nju, jer sve vodi u bolesne scene koje smo viđali svih godina. Sve su gori i gori – dodao je Brendon.

Izvor: srbijadanas.com