RASKRINKANA PREVARA VEKA! Nakon vesti o svojoj smrti oglasila se Slađa Petrušić, izazvala bes naroda OVIM REČIMA


“Javljam se s neba, dragi moj narode.”


Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Slađana Slađa Petrušić je poslala na “Infomedia.hr” audio zapis putem kojeg se oglasila i poručila da je živa.

Naime, nakon objave na Instagramu i Fejsbuku da je iznenada preminula, mnogi su posumnjali u istinitost vesti.

Slađa je potvrdila da je živa.

– Javljam se s neba, dragi moj narode. S desne strane sedi Bog i ima poruku za vas. Uozbiuljite se, krajnje je vreme. Vidite šta nam mediji rade: objavljuju neistinite priče, ne proveravaju, samo pišu, lupaju kao Maksim po diviziji. Jedino što mi je drago iz cele ove priče je to što sam, nakon što sam se “preselila” na onaj “bolji svet”, postala voditeljica, spisateljica, bavila sam se politikom, glumica, i svašta nešto… Odjednom su znali za sva moja dobra dela, i da sam borac za pravdu… Dok sam bvila na toj vašoj pišljivoj Zemlji, u tom vašem svetu, bila sam niko i ništa, bila sam starletica, jedna obična budaletina, i niko nije znao da sam jako dobar čovek – kazala je Slađa.

Slađa Petrušić

Foto: Youtube printscreen

– Zato, narode, pamet u glavu, ne tražim da mislite kao ja, tražim samo da mislite. Bacaju vam koske, a vi kao pitbulovi kidate, sve kidate oko sebe, tako ste rastrgali mene. Pa sam se povukla jedno vreme. Uskrsnula sam, narode, i nadam se da me nećete sada rastrgati, kada vidite šta će mediji objaviti, jer će biti uvređeni nakon ovoga. Još jednom ponavljam, medijska šutnja je prekinuta. Možemo se igrati ponovo, dragi moji mediji. Narode, obratite pažnju na političare, obratite pažnju na medije, na novinare. Ko upravlja medijima i šta nam rade, kako kažu hleba i igara – rekla je ona.

Podsetimo, jutros se na Instagram profilu bivše voditeljke Slađane Slađe Petrušić pojavila vest da je iznenada peminula, a u poruku je navodno napisala porodica.

I dok su se neki pratioci u komentarima opraštali od Slađe, drugi su mislili da je vest lažna.

Izvor: srbijadanas.com