RASKRINKAVANJE! JANJUŠEVA ŽENA ULAZI U ZADRUGU? Novopečeni par nije ni svestan kakav ih PAKAO OČEKUJE!


Zagorčaće im život!


Marka Janjuševića uskoro očekuje neprijatno iznenađenje jer je njegova supruga Ena spremna da uđe na imanje u Šimanovcima da raskrinka njega i Maju Marinković!

Iako se košarkaš opustio u ljubavi sa ljubavnicom, starletom koja je u “Zadruzi” već treći put, i ne sanja šta će da ih snađe.

Janjuševa žena dobila je ponudu koja se ne odbija i spremna je da pred svetom otvori dušu i otkrije sve greške supruga-preljubnika, koje je imao do sada.

Maja, Janjuš

Maja, Janjuš
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ena je porodična žena. Ona je uvek bila u senci Janjuša, gajila je ćerkicu Krunu i živela kako on kaže. On se kleo u bolji život, obećavao kule i gradove. Onda je rekao da je ulazak u rijaliti način da im obezbedi sve što nisu imale do sada. I, šta je uradio? Ušao je pred kamere i uništio im život. Umesto lepog života, naneo im je sramotu, od koje ne mogu na ulicu da izađu. Kruna je već velika, zna sve. Zna da je tata preljubnik. Da vara mamu sa nekom silikonskom tetom, koja se ljubaka sa njenim tatom – kaže izvor blizak porodici a prenosi “Telegraf.rs.”.

Maja, Taki, Janjuš

Maja, Taki, Janjuš
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/Srbija Danas

– Ona će napraviti haos! Ima Maju da izmasakrirati verbalno. Ena je školovana žena, za razliku od ove silikonskle praznoglave starlete. Javno će da je osramoti za vek vekova, tako da joj više neće pasti na pamet da pogleda oženjeno muško. Ima da kaže Maji da može da pokupi otpad i da ga slobodno vodi kod Takija, da žive svo troje zajedno. Dosta ga je trpela. Neće uzeti ni dinara od njega, ali je potpisala odličan honorar. Samo nije joj to važno. Ona ulazi sa ciljem da zagorča život Maji i Janjušu, koji su se obrukali pred celim svetom – zavržava izvor.

Enin ulazak će se desiti kada se svi najmanje budu nadali. Baš kao kada je Kija Kockar rešila da rasturi vezu Kije i Slobe.

Izvor: srbijadanas.com