RASKRSTILA sa emocijama – Teodora Balzak se javno obratila Nikoli Bukiliću, uradila ono što NIKO nije očekivao


Odnos Nikole Bukilića i Teodore Balzak bio je turbulentan od samog starta njihove veze. Otkako je Nikola diskvalifikovan vodi se polemika da li su njih dvoje još uvek u vezi, a sada je Teodora odlučila da stavi tačku na nagađanja.


Nikola Bukilić diskvalifikovan je iz “Elite” pre dva dana, a njegov odlazak pokrenuo je lavinu komentara kako u Beloj kući, tako i u spoljnom svetu.

On i Teodora Balzak započeli su vezu po samom ulasku u rijaliti, a sada je Teodora progovorila o njegovom odlasku i otkrila da li su i dalje u ljubavi.

Nikola Bukilić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Teodora je gostovala na radiju i tom prilikom otkrila da li će veza sa Bukilićem biti “na daljinu” ili je ljubavi došai kraj.

 Sada, u nastavku ovog rijalitija veruj mi da neću dozvoliti, pa kako god. Mi nismo zajedno, on je otišao. Neću dozvoliti da ga bilo ko blati, najbolje bi bilo da se ne priča o njemu – rekla je Teodora.

– Iskreno da ti kažem, ti nisi bila tu kad je on otišao u kući je nastao muk, generalno je svaki put tako kada neko ode – rekla je Milena Kačavenda.

Šta je prethodilo Bukilićevoj diskvalifikaciji?

Njegovoj diskvalifikaciji prvo je prethodio završetak u zatvoru zajedno sa Teodorom Balzak, gde je sve bilo razbacano, pošto je on po svemu sudeći divljao tokom svog boravka iza rešetaka i lomio sve pred sobom, ali nije imao sreće kao Teodora da pobegne.

Bukilić je takođe juče u par navrata pokušao da nasrne na rijaliti cimere, međutim, obezbeđenje je brzom reakcijom uspelo da spreči dalji sukob, tako da produkcija nije želela više da toleriše njegovo nedolično ponašanje.

Svađa sa cimerem Nikolom Lakićem po svemu sudeći bila okidač njegove diskvalifikacije. Došlo je do sukoba kada je ugledao Lakića kako unosi namirnice u Belu kuću. 

Dok je Lakić bio u prodavnici, Bukilić je odlučio da se osveti na veoma neobičan način – bacanjem posteljine. Obezbeđenje je bilo u pripravnosti, spremno da reaguje u slučaju daljeg sukoba.

– Ja nisam bio u prodavnci, sad ćeš svoju hranu da mi daš – kazao je Bukilić.

– To što nosi je moje, nećeš jesti to – dodala je Lejdi Di.

– Lejdi, pusti ti njega. Neka govori šta hoće – istakao je Lakić.

Nakon što je ušao u spavaću sobu i uvideo da mu je posteljina uništena, Lakić se nije preterano uzrujao.

Izvor: srbijadanas.com