RAZBIĆU TI KAMERU: Anabelu pitali o DROGI! Odgovorila i PREKINULA intervju jer smatra da je novinarka „siluje“ istim pitanjem


Prvo je pokazala SMS prepiske iz telefona.


Anabela Atijas juče je burno reagovala u intervjuu za “Blic” kada su je u više navrata pitali kako kao majka reaguje na ponašanje ćerke Lune Đogani u rijalitiju “Zadruga” koja je u ljubavi sa oženjenim čovekom, ali i koja je otvoreno pričala da zajedno sa porodicom konzumira marihuanu.

Novinarka je Anabelu upitala i da prokomentariše Luninu rečenicu iz rijalitija “Zadruga” da porodica Atijas zajedno puši džointe kada smeste decu u krevet , a pevačica je izvadila telefon i pokazala prepisku sa advokaticom.

NAZVAO JE K*RVOM! Sloba zbog Lune spreman na NAJGORI HAOS! Auu – STRAŠNO, pa on će ga UBITI (VIDEO)

– Kao što vidite, upravo se dopisujem sa svojom advokaticom. Naravno, kao i uvek, sve je izvučeno iz konteksta. Nažalost, uvek je laž bila jača od istine. Odnosno glasnija! Tako da, sve je predato advokatici…

Anabela Atijas i Luna Đogani

Na pitanje da li misli da Luna daje loš primer drugima koji je gledaju i da na njih loše utiče, pevačica je prvo odgovorila – pitanjem:

– Da li ti misliš da je na mene mogla da pravi loš uticaj neka moja omiljena ličnost koja je bila poročna? Recimo, moja omiljena javna ličnost je Merlin Monro koja nije živa. Misliš li da je ona uticala na mene da budem loš čovek? I da li misliš da sam ja loš čovek? Šta je danas merilo dobrog čoveka? Ja za sebe mislim da sam jako dobar čovek – poručila je Anabela, a onda prebacila priču na Kiju:

– S druge strane imamo snimke i očigledne primere gde devojka krade, laže, pravi nas sve budalama i niko ništa ne dovodi u pitanje! Što? – ponovo je Anabela postavila pitanje.

Anabela Atijas i Luna Đogani

Atijasova je imala i poruku za svoju ćerku Lunu:

– Ponosna sam na tebe, budi to što jesi!

A onda je Anabela opsovala i nasmejala se kada je novinarka insistirala da joj kaže “da li stvarno misli da Luna ne predstavlja loš primer devojkama jer ima otvoren odnos sa oženjenim čovekom pred kamerama”.

IDEALIZOVALA GA! Posle 5 godina veze joj rekao “ŽRTVICE”! MOJ Sloba je doveo drugu u NAŠ krevet!

– Da li ti mene z**ebavaš svojim pitanjima? Ti imaš napumpana i iskrivljena usta i da li ti misliš da daješ lep primer mladim devojkama? Bar ih popravi, ako hoćeš odvešću te ja kod drugarice da ti sredi. Šta hoćeš? Da ti priznam da se loše ponaša? Imaš li decu? Ne možemo da pričamo, kad budeš imala decu, javi se – besna, ali naizgled suzdržana je bila Anabela koja je u tom trenutku napustila intervju.

Rijaliti Zadruga

Kako je kamerman i nakon toga nastavio da snima, na kameri je zabeležen i nastavak razgovora kada mu je Anabela poručila:

– Siluješ me devojko! Stalno me pitaš isto, a ja ti daje drugačiji odgovor! Pa on snima. Ja ću mu razbiti kameru, pa idem u zatvor. Veruj mi da hoću!