RAZBOJNIK, LAŽOV, MAZGOV Kristijana surovo NAPLJUVALI! Njega DIRNUO RAZLOG za prozivku, pa sve objavio


Na meti kritike.


Kristijan Golubović bio je meta kritike i osude jednog korisnika društvene mreže Fejsbuk, koji je istakao da mu smeta njegovo prisustvo u medijima, kakvo nemaju istaknuti srpski sportisti.

– Milica Mandić, kraljica srpskog sporta, kraljica Olimpijade, devojka koja nam dva puta donosi zlatnu medalju sa Olimpijskih igara ima manju medijsku i finansijsku zastupljenost nego učesnik nekog rijalitija, bivši robijaš, razbojnik, patološki lažov koji nam iskače na telefon, početnu stranu svakim klikom! Milica je od države dobila 70.000 evra, a ovaj mazgov 350.000 evra za učešće u “Zadruzi”, koja je oličenje nemorala, bluda i boleština! Tužna li je takva Srbija! – napisao je ogorčeni muškarac na Fejsbuku.

Zanimljivo je da je kristijan ovu kritiku objavio na svom Fejsbuk profilu. On je napisao i komentar u kojem je podržao ideju da istaknuti sporstisti treba bogato da se nagrade, premda nije krio da smatra da to nije razlog da se pljuje po njemu.

– Znači, plazma, znači, mleko, znači kićanović… Naravno da treba tim herojima nacije dati sve i puno, ali zar mene treba da pljuju da bi se to dogodilo? – napisao je Golubović.

Izvor: srbijadanas.com