RAZGOVOR SA ĆERKAMA GA PROMENIO! Pevač rešio da stavi tačku na odnos sa Mimom, pa usledilo OVO! ŠOK!


Au!


U toku “Igre istine”, Milena Šarac Mima je ustala kako bi odgovorila na pitanje vezano za nju i Nikolu Grujića Gruju.

– E pa ovako, ja hoću da ispričam jednu situaciju kada su se moji razveli kada sam bila mala. Ja sam pokušavala da posvađam tu ženu sa mojim ocem, a on je nju voleo. Ljubav je tu pobedila i ja se sada borim za čoveka kojeg volim – rekla je Mima.

– Koja si ti olupina – rekao je Karić Mimi.

Mima Šarac

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Šta je problem, što ga volim. Ja imam istetoviran datum rođenja moje maćehe, ona je meni isto kao i moja majka. Ona je prelazila preko svega za njega, a ona kada vidi muku.. Ma neću da pričam – rekao je Karić.

– Svi imaju pravo na nov život, to je normalno – rekla je Sanja.

– Ja moram da pitam Mimu pošto je po svim paramtrima pravilno ono što je meni ćerka rekla i što me je pitala, ali pošto drugi kažu da ni to nije normalno, Mene zanima kakav je odnos nas dvoje imamo?

– Ma vi ne znate šta i kako on i ja mislimo – rekla je Mima.

– Ja znam Mimu i znam šta ona želi – rekla je Sanja.

– Sanja ti kao da si oživela od kako je Car ušao u tebe. Gruja je tu došao i ispao loš otac i sve to. Mima ti imaš sve pored ovog čoveka – rekla je Matora.

Nikola Grujić Gruja

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Mi ćemo svesi komunikaciju na minimum, imaćemo površnu komunikaciju. Ja neću da radim ništa što tebe povređuje, i vodiću račina o tome, a nadam se da ćeš me ispoštoaviti. Rekao sam joj da ću joj dati šansu za sve što se dešava – rekao je Gruja.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com