REŠILA DA SVIMA ZAPUŠI USTA ZAUVEK! Aleksandra zatvara poglavlje animir-dame, evo čime će se BAVITI


Zadrugarka oduševila sve fanove, skida ljagu sa svog imena!


Tokom raznih emisija Aleksandra Nikolić je govorila o životu nakon Zadruge, te otkrila da želi da se promeni.

Tvrdila je da je jedan korak napred je već napravila pošto je upisala Višu poslovnu školu, odnosno menadžment. Aleks želi da novac koji je zaradila u Zadruzi uloži u obrazovanje a ne u korekcije, kao neke, kako je rekla.

Aleksandra Nikolić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Pobednica je donela i novu odluku da se ogoli do kostiju i napiše knjigu o svom životu, a kako je i sama napisala – ovo će biti njena istina, bez ulepšavanja.

Mlada zadrugarka često nailazi na kritike i osude, pa je rešila da hejterima odgovori upravo tim putem, a u knjizi će se naći detalji koji su i dan-danas nepoznati javnosti.

– Pošto mnogi od vas misle da znaju sve o meni i mom životu, a ne možete biti dalji od istine, rešila sam da napišem autobiografiju, pa da se čuje i moja istinita strana priče. Gola istina, bez ulepšavanja. Knjiga stiže uskoro – otkrila je Aleksandra.

Inače, Aleksandra je u u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac, te je tvrdila da je krenula putem animir dame, kako bi mogla majci da kupi lekove i da život.

– Prijatelj me je nagovorio da uđem u “Zadrugu”. I tada se po ćoškovima kuće govorilo da sam ovakva ili onakva. Niti sam bila u Turskoj u zatvoru, niti sam se bavila prostitucijom. Priznala sam da sam radila kao promoterka, kao animir – dama – izjavila je Nikolićeva.

Sigurni smo da će nakon objavljivanja knjige istina ugledati svetlost dana, a “hejterima” zauvek biti zapušena usta.

Izvor: srbijadanas.com