REŠIO JE! Jovica ne želi da čuje više za Maju “Ako je mogla ovo da mi uradi posle SAMO MESEC DANA…”


Ekskluzivno!


Jovica Putniković, bivši rijaliti učesnik druge sezone “Zadruge”, imao je tešku saobraćajnu nesreću pre tri nedelje, i kako kažu lekari, bio je u indukovanoj komi i na višestrukim operacijama, jer je imao teške povrede, prelome i nagnječenja, a naš portal Srbija Danas, je sinoć bio u Kliničkom centru sa njegovom najboljom prijateljicom, Jelenom Krunić i donosi vam sveže informacije o stanju zadrugara direktno sa ortopedije.

Naime Jovica je saznao za Majino ponašanje u Zadruzi i trudi se da uopšte ne gleda rijaliti u kojem je njegova devojka sve bliža sa Alenom Hadrićem, koji ne krije da je zaljubljen u nju.

Maja Marković, Alen Hadrović, Jovica Putniković

Maja Marković, Alen Hadrović, Jovica Putniković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Razočaran je! Ne želi da čuje više za nju! Kaže: “Ako je mogla ovo da mi uradi posle samo mesec dana…” Oni su bili nerazdvojni, sve joj je pružio, čak i stan je plaćao tu u centru, gde je živeo i njen sin kojeg je prihvatio kao svog. Sećam se kada mi je rekao: “Ja hoću ovu devojku da oženim”, a vidi sada… Strašno! – prenela nam je Jelena Krunić koja je razgovarala sa njim duže od 20 minuta.

Izvor: srbijadanas.com