Rezultati su više nego vidljivi: Ivona Jo smršavila je 41 kilograma, uradila je snažnu tetovažu i osvaja izgledom i modnim odabirom


Objasnila je da se sve može srediti.


Prošlo je više od pet mjeseca od operacije u Turskoj, gastrični bajpas koja je naša mlada pjevačica i influenserka Ivona Ivanović iz Kumanova, poznatija kao Ivona Jo, izvela u cilju zdravijeg i ugodnijeg života.

Ivona Jo je divna mlada dama koja bez problema priča o sebi, o svojim uspjesima i neuspjesima, emocionalnim i fizičkim tranzicijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Jo (@ivonajo)

Ivona godinama motiviše i inspiriše na društvenim mrežama, dijeleći lična iskustva, pomažući drugima da se lakše i brže suoče sa svojim “demonima”, da zavole sebe i bore se da vide novu i bolju verziju sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Jo (@ivonajo)

– Jedna od najvažnijih stvari koju nisam znala o sebi je ogromna potreba za ljubavlju koju sam imala svaki dan i nikada je nisam sebi zaista pružila. Ljubav i briga koja je Ivoni potrebna odavno je ritual i moja svakodnevica. Zagrlim se svaki dan i slavim kao da sutra ne postoji… Zato kazem da mi je svaki 26. u mjesecu rodjendan. Novi rodjendan. Novo ja. I da, počinjem da opraštam Ivoni. Ivona koja nije znala ni zašto ni kako.
Ivona, zbog koje sam danas ovakva kakva jesam. Volim te, stoji u opisu jedne od fotografija mlade pjevačice i influenserice na kojoj pozira gola, osjećajući se ugodno u vlastitom tijelu.

Mlada pevačica i influenserka uspela je da smrša 41 kilogram za više od tri meseca, a divnu promenu ovekovečila je prelepim fotografijama, pre i posle, na kojima izgleda neodoljivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Jo (@ivonajo)

Pevačica je objavila fotografije koje oduzimaju dah, pre operacije i kako danas izgleda, ponosno pokazujući ožiljke od nje.

Ivona je zablistala na posljednjim fotografijama koje je podijelila sa svojim fanovima. Pjevačica je pozirala u neodoljivom stilu, a to su crvene pantalone, upečatljiva haljina i kratki korset koji otkriva njenu novu figuru.

– Ivona Jo koja je pre 3 meseca operisala stomak – smršala je 41 kg. Dobrodošli u svoj novi život, Ivona. Želim ti zdrav život, poruka je koju je pevačica poželela za sebe i stoji u opisu prelepih fotografija koje je podelila sa svojim brojnim fanovima.

Pjevačica je u svojoj najnovijoj objavi pokazala moćnu novu tetovažu na dekolteu i vratu. “Samo budi nežan prema sebi” reči su istetovirane na pevačicinom dekolteu, a reč “promena” je istetovirana na njenom vratu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Jo (@ivonajo)

– Ceo put je dug, ponekad strm i zahteva pažnju, posvećenost i PUNO LJUBAVI. Samo budi nežan prema sebi! – stoji u opisu objave na kojoj pevačica ponosno pokazuje svoju novu tetovažu.

Izvor: slobodenpecat.com.mk