RIBA I U 58. GODINI! SKINULA SE MAJKA STANIJE DOBROJEVIĆ! Ljudi ne veruju kakvo TELO Slavica ima u 6. deceniji!


Starleta Stanija Dobrojević važi za sliku i priliku svoje majke Slavice Dobrojević (58).


Starleta Stanija Dobrojević u 37. godini može se pohvaliti izvajanim telom, a pored trenigna i pravile ishrane, za njen izgled je zadužena i genetika.

Naime, njena majka Slavica proslavila je 58. rođendan, a može se pohvaliti sjajnom figurnom. Stanijina majka je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu i tom prilikom pokazala zgodno telo.

Stanija Dobrojević

Foto: Srbija Danas

Slavica izgleda dosta mlađe za svoje godine i može da prođe kao Stanijina starija sestra, a kao i njena ćerka ona u bikiniju izgleda odlično.

Dobrojevićeva nema ni gram viška, u bikiniju ističe zategnuto telo, ravan stomak, uzak struk i zanosne obline, a definitnvno joj na izgledu i duplo mlađe žene mogu pozavideti.

zadruga 5

Foto: Instagram Printscreen/slavicadobrojevic

Stanija je kao mala ostala bez oca, koji je poginuo za vreme rata u Hrvatskoj, a nju i brata odgajila je upravo majka, koja je starleti bila velika podrška u životu i ističe da je nju heroj.

zadruga 5

Foto: Instagram Printscreen/slavicadobrojevic

– Moj otac je bio heroj, hrabar pred smrću, ali moja majka je heroj nemile sudbine i samog života – izjavila je jednom prilikom Stanija.

Izvor: srbijadanas.com