Rijaliti zvezda optužila Dalilu za krađu: “Dragojevićka je priglupa, ništa nije uradila u svom životu”


Jedna od najkontroverznijih javnih ličnosti progovorila o bivšoj rijaliti učesnici i sadašnjoj voditeljki.


Maca Diskrecija poznata je po svom iskrenom stavu prema javnim ličnostima i kao neko ko se ne plaši da digne dosta prašine svojim izjavama.

Ona je dala intervju televiziji Hajp gde je posle duže vremena opet komenatrisla svoju bivšu drugaricu Dalilu Dragojević o kojoj nije imala lepe reči. Podsetimo i Maca i Dalila bile su bile učesnice rijalitija “Parovi”.

– Dalila je ušla u rijaliti preko mog imena. To ona jako dobro zna. Krala mi je stvari. Ja sam prešla preko toga, preko te krađe stvari. I ona je posle toga počela da glumi u rijalitiju i kako treba da se ponašaš u rijalitiju. Tada je počela da se ponaša drugačije, ali znala je da želi da napravi nešto preko mene. I nju su su uveli u rijaliti preko mene. Ali ona nije uspešna osoba, nju je suludo uopšte komentarisati. Oni ništa nije napravila. Nije izašla iz svog šipurka, iz tog sela gde je bila. Ona nije vredna pominjanja uopšte – započinje priču Maca.

 

Maca Diskrecija

Foto: Youtube printscreen/ HYPE TV

– Ona nije prava zvezda. Prave zvezde imaju stan, kao ja u centru Beogradu, novogradnja. to su prave zvezde. Ne možeš ti da budeš prava zvezda a da radiš za platu… Ona je priglupa – rekla je Maca kroz osmeh.

 

Dalila Dragojević

Foto: Youtube printscreen/Hype TV/Srbija Danas

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com