Š-O-K NAKON BEGA: Procurilo – voditeljka Parova pomogla Aleks! Znate li KOJA? Evo i kako… (FOTO

Iznenađenje…

Drama u “Parovima” i filmski beg iz luksuzne zemunske vile Aleksandre Subotić obeležio je jučerašnje događaje u tom rijalitiju. Devojka iz Kaluđerice je uspela da prevari produkciju  i pobegne iz šoua, a u tome su joj, između ostalih, pomogli muž David Dragojević i stric Srboljub Subotić. Njih dvojica su, kako navodi produkcija, bili sa palicama ispred vile “Parova” i pretili zaposlenima iz “Hepija”.

David Dragojević i Aleksandra Subotić

Nakon incidenta, na Instagramu se oglasio i Srba koji je opleo po produkciji, aludirao je i na hapšenje kontroverznog biznismena Dejana Popovića Tigra, kao i da su čitavu ujdurmu u vezi sa Aleksandrinim učešćem u “Parovima” navodno prijavili javnom tužiocu.

U moru žestokih reči, Sandrin stric je našao mesta i za poneku lepu. I to za jednu od voditeljki “Parova”.

Aleksandra i Srboljub Subotić i David Dragojević

– Ovim putem se zahvaljujem jednoj od voditeljki televizije “Hepi” na dostavljenim informacijama. Hvala od srca – napisao je Srboljub i ostavio tako nekoliko dilema: koja je to voditeljka u pitanju, kakve je informacije dostavila i da li je ona pomogla Aleksandri u begu ili to nema veze sa čitavim skandalom.

Šta vi mislite, koja od tri voditeljke “Parova” je pomenuta u Srbinom postu – Bojana Ristivojević, Jovana Jeremić ili Anđela Lakićević? Napišite nam u komentarima na koga tipujete.