SA NJIM JE SAMO IZ KORISTI? Aleksandra priznala da se preko veze sa Dejanom pere od GREŠAKA IZ PROŠLOSTI?


Muk u Beloj kući.


Počela je emisija “Pitanja novinara” i voditelj Darko Tanasijević otvorio je veče tako što je prvo pitanje postavio Aleksandri Nikolić.

– Kako si? – započeo je Darko razgovor.

– Nisam loše, malo sam bolje nego pre sat ipo vremena – rekla je ona.

– Pratili smo tvoje žestoke rasprave sa ostalim zadrugarima i sa Dejanom, znamo šta je uzrok, želeo bih da budeš otvorena i iskrena, moje pitanje glasi: “Kako se osećaš kada Dejan kaže da si sa njim iz interesa?” – pitao je novinar.

– Pobesnim, krenem da lupetam stvari i tako. On kaže da to kaže kada ja krenem da pričam svoje mišljenje o određenim ljudima, on misli da ja to pričam zarad naroda i pitanja… Sve što radim, radim spontano, ne razmišljam o klipovima i pitanjima, šta mi se govori ja to kažem. On smatra da ostavljam prostora za pitanja, ali ja sam se zaklela u majku da to nema veze sa tim, ne znam kako da objasnim to – odgovorila je Aleks.

Aleksandra Nikolić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Zašto on misli da ti imaš interes od veze sa njim? – pitao je ponovo Darko.

– Možda on misli da se perem od prošlosti, ali ja da se perem ne bih pravila greške, nego bi bila mirna kao bubica. Nadam se da neveruje u te budalaštine i da više ne razmišlja tako…- rekla je Aleksandra.

– Rekla da si Boginja, a nazvali su te kineskom kopijom Maje Marinković, kako to komentarišeš? – pitao je Darko.

– Ja to radim iz nemoći, da mogu sakrila bih se u mišju rupu, ali ne mogu, ja kažeš “šta vi znate”, ovo ono, ali dobro postoje mnogi ljudi čije mišljenje mogu da poslušam, ali većine ne. Miki, Sandra i tako dalje… To što sa Sandrom pričom, ona meni nije savetnica, mislila sam da sam narušila nečiju ljubav i tako dalje, zato sam tako govorila o njoj. Dejan kaže da bi ljubomorisala da on priča sa njom, ali ne bih – pričala je Nikolićeva.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com