ŠA PROGOVORIO O SUPRUZI! Posle Tarinih poljubaca priznao: “Odlemio sam!” Ove reči ODZVANJAJU! (VIDEO)


Otvorio dušu!


Reper Nenad Aleksić Ša je u toku protekle noći bio posebno raspoložen, pa je Ivanu Marinković i Maju Marković savetovao povodom momaka. Zanimljivo je da je on progovorio o svojoj supruzi, Ivani, i o tome kako ju je postepeno osvojio. Ova priča ima posebnu dimenziju, u ovom trenutku, budući da pažnju gledalaca danima privlači njegov odnos sa mladom zadrugarkom Tarom Simov. Zbog njihovog neobičnog ponašanja i bliskosti, mnogi smatraju da između njih postoji nešto više od prijateljstva, i da je reper time ugrozio svoj brak.

– Sa mojom ženom sam išao samo iskreno, samo otvoreno, sve karte na sto, nema mazanja, laganja i to. Ja ne znam kako da se ponašam, smotan sam, neartikulisan, kada mi se neko baš sviđa. Čudan sam, odlemim. Mesecima neće da dođe kod mene, viđamo se i to, i vremena je trebalo da je dobijem, i da mi se preda. Mnogo vremena, a ne na silu. Rekla mi je : “Kad zaslužiš sve, pa polako”. Ivana, kakva god da si, drži do sebe, i naći ćeš frajera da te drži ovako – rekao je Ša.

Ivan Aleksić i Nenad Aleksić Ša

Ivan Aleksić i Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja volim kad me neko savetuje – rekla je Ivana.

– Ja ti kažem iskreno, jer imam iskustva. Da bi dobila muškarca da ostane uz tebe, moraš da ga hladiš, sve polako, a ne da daš sve odmah polako – dodao je Ša.

– Šta voliš ti? – pitala je Ivana.

– Meni je mana savršenost. Volim tu nešto da ne valja, jer samo to ona ima. Ne volim prefrakavanje, budženje, to mrzim, nikad to nisam voleo. Nikada me takve devojke nisu privlačile, ja volim filmsku lepotu. Sećaš se kada sam ušao, kako sam te nazvao – objasnio je Ša Ivani.

Izvor: srbijadanas.com