“SABOTIRAJU MOJ ULAZAK U ZADRUGU” Biza besan, opisao strašnu ZAVERU, pokazao i DOKAZE! Šokovi! (VIDEO)


Dugo najavljuje meč sa Kristijanom.


Ivan Mitrović Biza, samozvani don Kruševca, već dugo najavljuje svoj meč sa Kristijanom Golubovićem, po MMA pravilima. Iako je tvrdio da će se ova tuča dogoditi tokom oktobra, u “Zadruzi 4”, do toga ipak nije došlo.

Biza se obratio fanovima putem svog Jutjub kanala i ustvrdio da je žrtva sabotaže od strane hejtera, koji žele da ga spreče da uđe u “Zadrugu.”

– Ova “Zadruga” je postala besmislena! Bez mene to nema smisla. Ovo je bruka! Jer, ja godinama najavljujem borbu sa Aleksandrom Kristijanom Golubovićem, naravno, i trenutno sam u fulu, u punom treningu, najjači, a oni me ne zovu! – započeo je Biza priču, a onda je progovorio o sabotaži.

– Šta se desilo? Zašto me ne zovu? Neko je sabotirao moj ulazak, neko ne želi da mi daju taj novac, pa ću ja morati da pristanem za neku manju sumu da uđem. Rekli su da ću ući u oktobru, i sad ispada da ja lažem, evo već je počeo novembar. Nisam imao vremena ranije da vam se javim, jer sam stvarno žestoko trenirao, da pobedim Kristijana, i ostale učesnike tamo da maltretiram.

Biza je potom pokazao da je imao veliki broj propuštenih poziva i objasnio da ga danima zovu.

– Neko od hejtera, koji ne žele da ja uđem u “Zadrugu” raširio je moj broj telefona među decom u školama. A to je broj preko kojeg mene zovu i Marić, i Mitrovići, i Memo Haljević i Omčo i druge poznate ličnosti… I neko je razdelio moj broj telefona po svim mogućim školama u Srbiji. I sad, možda su me i zvali u “Zadrugu”, a ja i ne znam. Ne mogu da se javljam svima. Ja volim decu, ali ne mogu da se javim 500 puta dnevno – objasnio je Biza, koji je i tokom snimanja klipa dobijao pozive od fanova.

U videu poslušajte celo njegovo saopštenje:

Izvor: srbijadanas.com