“SAD ĆU DA SE DISKVALIFIKUJEM” – drama u pušionici Zadruge 7: Takmičari dotrčali da spreče još veći haos


Nije im lako.


U “Eliti” je tokom emisije “Pitanja novinara” došlo do žestokog i iznenadnog obračuna između Teodore Radojičić i Marije Malivuk.

Njih dve su se brutalno posvađale u pušionici, a ovaj sukob niko od cimera nije očekivao, pa čim su čuli dranje pojedinci su poleteli da spreče nastavak haosa i moguć fizički kontakt.

Haos je nastao u trenutku kad su Teodoru novinari pozvali da priča o odnosu sa Nikolom Bukilićem, ali ona to od besa nije ni čula, nego je odletela da se svađa sa Marijom.

Njih dve su se jedna drugoj unosile u lice, ali su ih cimeri brzo razdvojili i Radojičićeva je otišla da odgovara na pitanja, a Marija da besni zbog sukoba.

 

Zadruga 7

Foto: Instagram printscreen/okle.znam

Marija je nakon toga počela da preti da će Teodori posle rijalitija napraviti haos i da, kao i Radojičićeva, iza sebe ima robiju i ozbiljan kriminalni dosije.

– Sad ću da se diskvalifikujem, pa će da vidi ko sam napolju. Bila sam i ja u zatvoru, radila i drogu i kamatu i sve, na Malti sam bila. Neće meni Teodora da se k*rči – besnela je Marija, a cimeri su davali sve od sebe da je smire, kako se sukob ne bi dalje nastalvjao.

 

Zadruga 6

Foto: Instagram printscreen/okle.znam

U nastavku noći njih dve nisu obraćale pažnju jedna na drugu, jer su verovarno obe ohladile glave i shvatile da je pametnije da se ne svđaju i ne govore jedna drugoj gnusne stvari.

Oba snimka (i onog svađe i Marijinog besa) možete pogledati u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @okle.znam_

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @okle.znam_

Izvor: srbijadanas.com