SAD SME DA GLUMI BAJU: Kad je Zvezdan diskvalifikovan, Car pokazuje da je muškarčina – pre ćutao k’o kukavica


Ima li istine u tome?


Sanja Grujić i Filip Car su se danas tokom porodičnog sastanka veoma grubo sukobili, te ga je zadrugarka vratila na “fabrička podešavanja” nakon čega su se strasti dodatno rapslamsale.

Rat je buktao, a u jednom momentu je Car dobio epitet kukavice dok je u Beloj kući boravio Zvezdan Slavnić, jer je bio manji od makovog zrna prema rečima Grujićeve.

Sanja Grujić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Zvezdan i Anđela su prema svima nama bili bolji nego što je to bila Ana – nastavio je Car.

– Ne spominješ da si čoveku uzeo devojku – rekla je Sanja.

– Da si samo rekla da se kaješ što si ušla, ne žena hoće da se svađa poslednji dan. Ovo je tako smešno, o čemu vi pričate sa njom. Koga boli ku*ac za te priče. Da sam ja hteo da napadam Anu dok je on bio ovde, to bi njemu išlo u prilog. On se ljutio kada smo mi to radili. Ja sam sa njom mogao imati samo neki sukob mišljenja, nisam imao potrebu za vređanjem. To što je rekla Sanja je patološka laž. Ja sam ovde pored živog Zvezdana govorio da je on krivac. Ja sa tobom imam lični problem koji je mene doveo da sada imam ovakvo mišljenje o tebi. Ali ovo što izgovarate je toliko sramno. Ovde su ljudi pušili ku*ac Zvezdanu kako bi napdali Anu. Ja mislim da nisam ovo – govorio je Car.

– Tvoje prisustvo ovde ne volim isključivo zbog tvog postupka a ne zbog tvoje ličnosti – rekla je Sanja.

– Ne mogu veroati koliko si trula, ja konstantno bežim od tebe a ti me non stop podbadaš – rekao je Car.

– Marko, mnogo je ružno što govoriš da ja ovde molim za pobedu, ja sam samo uradila nešto što neko ovde radi danima – rekla je Aleks.

– Onda ti budi drugačija – rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com