“SADA PRIČA DRUGU PRIČU!” Isplivala ISTINA o odnosu Anite i Marka PRE ulaska u Zadrugu 6: “JAVILA mu se i…”


Au!


Od početka rijalitija ,,Zadruga 6″ zadrugarka Anita Stanojlović napravila je pravi haos među ostalim učesnicima, jer je uspela da zavrti priču kao anonimna devojka. Ona je po ulasku u rijaliti postala bliska sa Markom Markovićem, koji joj se, kako je i ona sama priznala, sviđao i pre početka šeste sezone ,”Zadruge”.

Međutim, najveći problem nastao je kada se saznalo da je Anita dala prepiske sa Markovićem, koje nisu smele da ugledaju svetlost dala predstavnicima sedme sile. Kako je dalje tvrdila, shvativši da je pogrešila, mlada zadrugarka počela je da se pravda kako je novinar nju ,”navukao” da mu ona da prepiske – što je zapravo laž.

Naime, Anita je sama dala prepiske u kojima se dopisivala sa Markovićem, sve vreme govoreći kako je odlučila da ga zavede, da bi napravila ljubavnu priču sa njim, te da su se već dogovorili ko će sa kim da spava i ko će koga buditi u rijalitiju.

Anita Stanojlović

Anita Stanojlović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Kako je prošlo već dosta vremena, domaći portal odlučio je da javno pokaže prepiske Anite i Markovića, u kojima se vidi o čemu su se njih dvoje dopisivali i pre samog ulaska, zapravo nekoliko nedelja ranije.

Izvor blizak Markoviću nam je otkrio kako je došlo do njihovog povezivanja.

– Anita je njega zapratila kada je saznala da on ulazi, pa je on video da je devojka lepa, atraktivna i uzvratio joj je. Kako je prolazilo vreme, ona se njemu javila i počeli su da se dopisuju, čuju, tako bilo je ono platonski. Onda su počeli da se dopisuju oko ulaska u Zadrugu i ona je znala da on ulazi, nije joj on rekao kad tačno, ali je znala da ulazi od početka, ne znam zašto sada priča drugu priču – započinje izvor i dodaje:

Marko Marković

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Meni je Marko pričao da se dopisuju, ali da je samo ostalo na tome, nije prosto hteo ništa da predviđa, budući da se još nisu ni upoznali. Kao zašto bilo šta započinjati, a ni ne poznaju se. Vidim da se sad baš razočarao u nju, jer je dala te prepiske u karantinu, ne znam zašto joj je to trebalo, ali ne kapiram samo kako neko može da te navuče da mu daš prepiske, ako sama pokažeš, ne postoji tu navlačenje, nego si htela da se o tome priča, pa se nisi nadala da će to da se sazna.

Anita i Marko se u prepisci dogovaraju oko zadataka ko će koga da budi i ko će sa kim da spava, ali i da ga je mlada zadrugarka nazvala “ljubavi”.

Izvor: srbijadanas.com