SAMO 3 DANA PRE FINALA: Brzinsko IZBACIVANJE – vidite ko je napustio Zadrugu 2 i NEĆE biti finalista


Šou se polako privodi kraju…


Posle deset meseci turbulentnih dešavanja na imanju u Šimanovcima, došlo je vreme da se polako spusti zavesa na drugu sezonu rijalitija “Zadruga 2”. Sve je počelo 6. septembra kada je vlasnik “Pinka” Željko Mitrović stigao na gondoli sa pobednicom “Zadruge 1” Kristinom Kijom Kockar, a završava se subotnjim finalom i proglašenjem šampiona “Zadruge 2”.

Veliki šef je pre toga rešio da tri dana pre velike završnice organizuje još jedno izbacivanje i tako smanji broj superfinalista.

Ove noći napravljen je još jedan presek glasova, a zatim je voditelj Milan Milošević ušao na imanje kako bi zadrugarima saopštio ko napušta takmičenje. Milan je prvo podigao Minu Vrbaški, Sanju Stanković, Eleonoru Miljković i Baneta Čolaka.

Na kraju je Milan saopštio da je publika odlučila da kuću napusti Eleonora Miljković, koja se zatim pozdravila sa cimerima, ali ne i sa Aleksom Savićem, i uputila se ka kapiji i studiju gde ju je čekala voditeljka Dušica Jakovljević sa ekipom novinara i bivših zadrugara.

Ovo je prvi presek koji je napravljen za večeras, a uskoro nas očekuje još iznenađenja. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.