SANDRI ČAPRIĆ PUKAO FILM! Pevačica izgorela zbog Maje Marinković – “Vidimo se na SUDU!”


Prekipelo.


Maja Marinković je gostovala u emisiji “Pitam za druga” i tom prilikom, ponovo isprozivala bivšu cimerku Sandru Čaprić, koja nije ostala nema na njene uvrede.

– Neki nebitnjakovići koje ni mama i tata ne prepoznaju. Ako si boje bež ne zračiš i nikada nećeš biti zvezda. Nije istina da sam je zvala i pretila.  Kada mačke nema, miševi kolo vode, oni su miševi, ja sam mačka, treba da ostanu u rupi i budu mirni. Treba da mi se zahvale zbog emisije i što su bili na portalima preko mog imena. Ovom prilikom bih pozdravila Deniz koja je odlično opisala izgled i vokalne sposobnosti Sandre Čaprić – isprozivala je Maja Sandru.

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Čaprićeva nije ostala uzdržana, te je žestoko uzvratila suparnici, a osim što je najavila tužbu protiv Deniz Dejm, sada je otkrila da će i Marinkovićeva dobiti jednu:

– Ti nebitnjakovići, te mačke, mačkice… Neka kolo vode – ja ću da sviram, a oni će da igraju. Ova velika zvezda će nastupiti u areni, pa će doći na koncert, i Maja i Deniz. Deniz će doći da propeva na sudu, dobila je šta je tražila, zvala sam advokata jer sam trenutno preko, radim, a zamislite – Janjuš je u Cirihu u isto vreme kad i ja (smeh). A za Maju… Pa, dobiće i ona prijavu – ona i Olga su pretile meni, da ne znam ko stoji iza njih, da ću nestati sa lica zemlje. Pretile su i Đokiću. Ja se rijalitija, zaista, igrati neću, a da se bojim, ma kakvi! Pozeleneće od muke – rekla je Sandra za Pink.rs, a potom izvređala bivšu cimerku iz “Zadruge”.

– Te starlete, f*fice, f*fače, kako se zovu već te, što imaju tarificu… Nek napumpaju još malo balona, fali Maji još malo kubika da stavi, ali u mozak. Inače, uskoro idem na rođendan kod Ane Korać, kod idola od blede kopije roze boje, a te kopijice će ići na sud. Ja zaista nisam htela da se bavim stokom i f*ficama, ali uskoro će dobiti ono što su tražile, i ona i ova gospođa Olga. Imam ozbiljne dokaze protiv njih, bolje da me ne čačkaju, a na sudu ćemo se videti – poručuje Čaprićeva.

Sandra Čaprić

Izvor: srbijadanas.com