SANJA GRUJIĆ POVEZANA SA AFEROM “BUJANOVAC”?! Zadrugar izneo detalje iz hotela, šta je radio, kad i kako


Sve se saznalo.


U toku je porodični sastanak, Sanja Grujić je dobila reč.

– Moj boravak ovde dosta u poslednje vreme otežava ovaj čovek Stefan, kome ni prezime ne znam – rekla je Sanja.

– Prestanite da se folirate i da pričate o lažnom moralu, nisam ja kriv što ste vi ku*ve! Sram vas bilo! Sram vas bilo što je*ete moju majku i grobove, a vas boli što pričam istinu! Za moj život se napolju zna kao i za svaku devojku sa kojom sam bio – vikao je Mihić.

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Šizika, nemoj da se dereš – rekla je Sanja.

– Ma šta hoćeš ti, šta ti Nevena dobacuješ? Vas osam devojaka se ovde je*e za novac i ja imam prava to javno da kažem, sram vas bilo! Nemojte da me dirate i neću ništa govoriti! Nemojte da izmišljate – urlao je Mihić.

– Hoćeš li da ućutiš je*em ti mater smrdljivu – dobacila je Sanja.

– Drago mi je što su gledaoci čuli Mihića, a sada da ja nešto kažem. Što se tiče narkomanije, jasno se vidi da ja nemam krize i histerične napade, da sam mirna i staložena za razliku od njega. On je taj koga je majka ovako vaspitala – rekla je Grujićeva.

– Opet moja majka, šta vam je skrivila moja majka?! Nemojte mi dirati porodicu i izmišljati – vikao je Stefan.

– Rodila je tebe idota – odbrusila je Sanja.

– O tebi sve postoji napolju, ako ja lažem, neka ljudi napolju to provere! Svako ko je ušao ovde spomenuo je tebe, Mimu i Viki u tom konktekstu – vikao je Mihić.

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ti si meni pričao kada smo bili u hotelu, da si bio sa prostitutkom i da si ti od tada isfrustriran prema ženama, da si bio povređen – dodala je Marijana.

– Nisam ja to tako rekao – pravdao se Mihić.

– Dečko je voleo i bio je povređen, ne vidim u čemu je problem – rekla je Irma.

– Moram reći da sam ja jedino imala problem sa Mihićem, ali sam shvatila da si bolestan. Žao mi je što sam uradila to što jesam, više se nećemo svađati, jer ja tebe žalim i nećemo više da komuniciramo. Žao mi je zbog svega i izvinjavam se. Nije sramota biti bolestan, popiješ neke lekiće, malo se polečiš i prođe – rekla je Aleks.

– Sve što sam rekao o ovoj devojci je ono što je već rečeno. Svi znaju da je ona bila u Bujanovcu i šta je radila. Nisam prvi koji je to spomenuo. Ne znam zašto sam ja taj koji preživljava linč zbog stvari koji svi znaju. Mnogi su govorili ovim devojkama da su ku*ve ali sam samo ja ovde linčovan zbog toga. Za sve što sam rekao stojim iza toga, jer se o tome pričalo u Zadruzi 3, a oznajem i momke koji su bili sa njima. Sve što kažem ne kažem bezveze,kao što rekoh narod sve vidi. Sve piše u novinama i na internetu. To što vas boli istina i sve što ja pričam, to je nešto drugo – pravdao se Mihić.

Detaljnije u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com