ŠAOVA ŽENA PODNOSI PAPIRE ZA RAZVOD – stižu u ZADRUGU?! Tamo će morati da POTPIŠE! Zvanično PUKLO?!


Repera čeka neprijatnost, ni ne sluti!


Mesecima se već spekuliše da je brak Nenada Aleksića Ša i Ivane Aleksić pred pucanjem.

Reper je trenutno u “Zadruzi” i u centru je pažnje zbog svog odnosa sa Tarom Simov. Mnogi misle da se rodila ljubav. Na sve te spekulacije o prevari, supruga se nije oglašavala, ali je davala jasne znake da nije oduševljena onim što vidi.

Kako se Ivana navodno poverila svojim prijateljima, nevernom suprugu bi možda i oprostila s*ks sa Tarom, ali nikako ne može to što se zaljubio i emotivno upleo u odnos sa duplo mlađom devojkom.

– Ivana se u poslednjih nekoliko meseci razbolela od tuge i silnih neprijatnosti koje joj je Ša priređivao, ali se dostojanstveno držala i bila je spremna da se bori za svog čoveka i brak. Sve bi to i ostalo tako da pre nekoliko dana nije shvatila da je Ša zaljubljen u Taru i da se tu odavno ne radi o s*ksualnoj već ljubavnoj privlačnosti. Slomilo ju je to što je čovek kog najviše voli drugoj obećao decu, ceo svet i ljubavno gnezdo u kom će se skućiti. Skinula je njegovo prezime sa društvenih mreža i prijateljima se poverila da je zauvek kraj – priča izvor i navodi da će Ivana tokom sledećih nedelja podneti zahtev za razvod braka.

– Nenadu nije ni u malom mozgu da bi Ivana ikada mogla da ga ostavi. S druge strane, ona je slomljena kao nikada do sada, svakodnevno plače. Sudeći po svemu, nema nade da se brak spasi, a, koliko znam, već je angažovala advokata s kojim se ovih dana nalazi i uz čiju pomoć će tokom sledećeg perioda i zvanično pokrenuti razvod – priča izvor i navodi da će se Aleksić potpuno slomiti kada ga u rijalitiju sačeka papir i zvanično obaveštenje da je izgubio ženu.

– Posle toliko godina ljubavi i braka doživela je da joj se suprug zaljubi kao tetreb. Budući da ima podršku porodice i svih zajedničkih prijatelja, ne postoji šansa da se predomisli, a skidanjem burme i njegovog prezimena je to i dokazala – zaključuje navodno izvor.

Izvor; srbijadanas.com