SATERALA GA U ĆOŠAK! Irma OTKRILA TAJNU koju joj je Mensur rekao u karantinu, on pokušao da se OPRAVDA!


Žestoko!


U Beloj kući je u toku emisija “Pitanja gledalaca”, a čini se da su se oni i te kako dobro spremili za večeras, pa pitanjima dobro rešetaju zadrugare.

Voditelj Milan Milošević čita najzanimljivija pitala koja su gledaoci poslali, a sledeće je upućeno Mensuru Ajdarpašiću.

– Zašto dozvoljavaš da te ljudi komentarišu, a ne znaju šta si ti prošao kao dete – postavio je pitanje Milan.

Mensur Ajdarpašić

Mensur Ajdarpašić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Svako može da me komentariše. Ja sam izrastao u zdravog i pametnog momka. Imao sam težak život, sada je sve pod kontrolom. Nepoverenje i ljubav su mi u mladosti falili i dan danas sam željan ljubavi i zato sada to ovako iskazujem. Dosta sam ispovređivan u detinjstvu, bio sam odbačen – rekao je Mensur.

Mensur Ajdarpašić

Mensur Ajdarpašić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Irma se ubacila u razgovor pa prokomentarisala:

– Ja bih volela da upoznam Mensura i saznam zašto on manifestuje ljubav na ovaj način. Sociopata je u ljubavi. Kada je rekao da mu je falila ljubav to je on potvrdio svojim ponašanjem. On je mene loše komentarisao uvek, ali ja sam htela da pričam sa njim i vidim o čemu se radi. On treba svoje traume da izleči, a ne da na Milici manifestuje. Rekao si mi u karantinu da se boriš sam sa sobom. Ja bih sa njim volela da porazgovaram, nepoverenje, kontrola, sve ja vidim. Ja bih sve priznala, on je meni priznao u karantinu mnoge stvari, ali treba da priča o tome. Zašto lažeš, što ne priznaš kada treba. Nemaš hrabrosti da priznaš – rekla je Irma.

Irma Sejranić

Irma Sejranić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com