ŠAVIJA ODBIJA DA JEDE – Starleta pala u depresiju nakon prebijanja “Neće ni na prozor da izađe!”


Ne oseća se dobro!


Nataša Šavija, koja je preksinoć pretučena u etno selu Vrdnička kula, na lečenju je u KC Vojvodina, a od izvora iz bolnice se saznaje, starleta je u lošem psihičkom stanju.

Šavija je pala u depresiju što zbog svog lošeg izgleda, a što zbog činjenice da je niko od članova porodice nije posetio niti joj doneo garderobu:

 Natašu bi sutra trebalo da operiše Dr Bojan Pejaković. Trenutno je smeštena na odeljenju za maksiofacijalnu hirurgiju KC Vojvodina. Međutim, u depresiji je jer su joj sada još veći podlivi i sve joj je crno. Prekriva se peškirom preko glave, prima terapiju ali hranu odbija. Plače stalno i govori da je sama sebi odvratna. U sobi je sama, nema poseta niko ne sme da uđe u bolnicu zbog pandemije – otkrio je za Informer izvor iz KC Vojvodina, koji dodaje da Nataša uopšte ne želi da ustane iz kreveta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Šavija (@natasa.savija)

 Zabrinuti su za nju, ona može da šetra, ali to ne želi. Neće čak ni na prozor da izađe – dodao je izvor.

Nataša je pre dve večeri pretučena na jednoj svadbi kada je zadobila nekoliko udaraca u predelu lica. Glavni osumnjičeni za ovo krivično delo označen je bivši učesnik “Zadruge” Stefan Karić, za kojim policija i dalje traga. Kako je otkrio Karićev advokat, on će se sutra, posle praznika, sam prijaviti policiji.

Izvor: srbijadanas.com