SAZNALA DA LI JOJ DALILA NAMEŠTA AFERE – Sanja Grujić spremna na OSVETU u “Zadruzi 6”: progovorila o PRETNJAMA!


Nikad jača i nikad lepša.


Sanja Grujić bila je jedna od omiljenih učesnica Zadruge 5 koju se gledaoci poštovali zbog svoje iskrenosti i elokventnog mišljenja. Ona je odlučila da učestvuje u 6. sezoni i da se ovog puta još bolje plasira u najgledanijem rijalitiju.

Ona nam je ispričala zašto želi da uđe u Zadrugu.

– Ovo mi je popravni. U prošloj Zadruzi nisam mnogo grešila, stoga planiram da se u ovoj sezoni ukanalim. Mada ima istine da ću i ja da ukanalim druge učesnike. Sve ih čekam na tapetu. Prošle sezone sam ušla nepripremnljena jer nisam očekivala da ću tolik,o da se zadržim i nisam očekivala da će svi biti toliko luđi od mene. Na kraju se ispostavilo da sam je jedna tamo od normalnijih. Svako ko me je uvredio, osvetiću mu se pošto sam prikupila informacije – kaže vesela Sanja.   

Sanja-Grujić

Foto: Srbija Danas

Nas je zanimalo i da li je istina da joj Dalilini fanovi prete i da li misli da iza toga stoji drugoplasirana zadrugarka

– Dalila je uvek svoje mišljenje o meni uvek pričala u lice. Njena podrška mi piše, čak mi i prete, ali ne verujem da ona stoji iza toga. U tim porukama budu samo psovke i uvrede. Na početku sam im pisala hvala i stavljala im srce, ali mi je sada pukao film – kaže Sanja.

Sanja Grujić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Pošto je svi znaju kao najelokvetniju starletu zanimalo nas i da li je pročitala neku knjigu tokom leta.

– Baba mi je kupila jednu knjigu, ali nisam stigla da je pročitam. Ne drži mi pažnju, nemam koncentraciju – ispričala je Sanja.

Izvor: srbijadanas.com