“SEDI, BUDALO, BOLESNA!” Milica urlala na Mensura! Neće više da ćuti! “NEMA M**A DA PRIČA SA MINOM”


Kolaps!


Naredni prilog koji je pušten u emisiji “Gledanje snimaka” bio je razgovor Mine Vrbaški sa Nevenom Savić u pušionici.

Mina je otkrila koliko joj je teško što se nalazi sa Mensurom Ajdarpašićem u istom prostoru, kao i to što on ne želi da razgovara sa njom.

– Nema šta, ja sam sve obrazložila šta je i kako. Drvo me je pitalo kako sam ja, ja sam rekla da čoveka emocije mogu da sustignu mnogo kasnije. Nije mi svejedno, svaki dan se susretne nečiji pogled. Ja smatram da on izbegava pogled, da ne bi zaplakao kao u januaru. On zna zbog čega izbegava, bila sam jasna – rekla je Mina.

– Ja kad sam zaplakao, objasnio sam. Na specifičan način smo se rastali, nismo se posle toga čuli i videli. To je bio nagli fleš, nagla pojava nje, rekonstrukcija događaja. I isti prostor – rekao je Mensur, pa se nasmejao.

Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović

Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Mensur se smeje jer Mina plače zbog njega – dobacila je Sandra.

– Ja ne znam, ja kao da sam pod anestezijom. Neću više da mu zameram, pa da pričaju da mu ja stvaram tenziju. Neću više. Da se meni pojavi neko koga sam volela, ja ne bih plakala. Boli me uvo. Ja nikad nisam plakala za nekim, niti se smejala, bila sam ravnodušna. Ne bih imala problem ni da stanem ispred tog nekoga, niti da ga pogledam u oči. On ne može ovaj osmeh da suzdrži. Ne mogu više sa njim da se raspravljam. Ja se trudim, da njemu ne bi bilo teško – rekla je Milica.

– Da ti se nije malo smučilo, pa si postala ravnodušna? – pitao je Đedović.

– Ja neću da budem kriva ako on nešto razbije, ako mu se bude išlo odavde… Ja sam ta kod koje može sve, a onda se sve prebaci na mene… Da ne bi bilo udaranja i bežanja zbog mene, ja ću da ćutim, ništa mu ne zameram – dodala je Veselinovićeva.

– Hoće na Milicu da svali što nema m*da da priča sa Minom – skočila je Matora.

– Sedi budalo, ti si bolesna. Ja da hoću da uradim bilo šta, ne bih radio na pola. Što bi mi predstavljao problem bilo koji momak? – govorio je Mensur.

– Evo, opet gleda u mene i aludira na to (na MC Aleks) – dodala je Tomićeva.

Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović

Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Dobacuje kroz kuću svima, planira more, meni nikad nije spomenuo! On sa svakim! – nastavila je Milica.

– Ja nisam nikoga zvao kod sebe, rekao sam ako dolaze u Crnu Goru, da se jave, ja volim da se družim sa ljudima sa kojima sam ovde proveo 10 meseci. Govorio sam ljudima koji su mi dragi, i MC Aleks, i Anđeli, Bebici, Ša… – rekao je Ajdarpašić.

– Svima, osim meni! – zaurlala je Milica.

– Rekao sam ti da ćemo biti u Beogradu zajedno, ne znam zašto us*ravaš sve ovako. Ovako, ja sam odlučio Milici da verujem. Ako sam se ogrešio o nekoga, ja ću da se izvinim. drugo, ići će stvari postepeno. Prvo Milica mora kod kuće, ja kod svoje, da se čujemo sa ljudima, ne možemo naprasno sve – pravdao se Mensur.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com