“SEKLI SU MI REBRO, JER VIŠE NISAM IMALA HRSKAVICU” Dragana Mitar imala SEDMU OPERACIJU, a sad otkrila DETALJE


“Htela sam da operišem nos, ali sam zalutala kod doktora koji nema pojma, ono što sam zamišljala mi nije ostvario.”


Bivša učesnica “Zadruge” Dragana Mitar šokirala je ljude na društvenim mrežama kada je objavila da je ponovo, po ko zna koji put, otišla na operaciju nosa.

Ona se sada oglasila za “Pink.rs”, pa otkrila da joj je ovo bila sedma operacija, ali i da je došlo do komplikacija.

– Iskreno, ovo mi je sedma operacija nosa. Htela sam da operišem nos, ali sam zalutala kod doktora koji nema pojma, ono što sam zamišljala mi nije ostvario. Nekako, svakom operacijom mi je izgledalo sve loše i lošije, tada sam shvatila da definitivno treba da promenim doktora. Trebalo je kod ovog doktora još davno da odem, ali mi se žurilo, a on je uvek bio “pun”, zato sam krenula kod ovog koji mi nije uradio kako treba – kaže Dragana, koja je morala da seče rebro ne bi li ponovo operisala nos!

– Pre operacije išla sam na skener nosa, ništa nije unutra toliko oštećeno, ali mi je bila uništena hrskavica. Morala sam da izvadim hrskavicu iz svog rebra, mala je, i onda su to ubacili u mašinu, obradili, pa ubacili u nos, da ima nos za šta da se drži. U tom smislu mi je bio malo teži oporavak, ali operacija nosa me nije bolela. Sada sam stvarno zadovoljna rezultatima, sedmi put sam ga operisala i gotovo je!

Izvor: srbijadanas.com