SEKS SE SA TROJICOM ZA SAT I PO?! Porno afera „Taksi“ TRESE Zadrugu i IBARSKU MAGISTRALU! (VIDEO)


Mračna tajna rijalitija…


Diskvalifikovana učesnica Zadruge Jelena Krunić tvrdi, kako prenosi Informer, da je Mina Vrbaški imala seks sa trojicom muškaraca, i to za 4.000 dinara.

Go-go igračica je tokom učešća u rijalitiju stalno pretila maloletnici da će ispričati šta se dogodilo kad su bile zajedno u Čačku, a sad je odlučila da sve obelodani.

Jelena Krunić

– Minu sam prvi put videla pre godinu i po dana. Prijateljica me je vozila u Čačak kod roditelja, pa je povela i nju. Nas dve smo htele da ostanemo, a Mini se žurilo da se vrati u Beograd jer je trebalo sa Sorajom da ide na neku žurku. Nije imala para za taksi od Čačka do Beograda pa se kr*snula sa trojicom da bi joj dali 4.000 dinara. Nije imala grupnjak sa tim mojim drugovima, nego su se ređali jedan po jedan, u roku od sat i po vremena – vrlo plastično objašnjava Krunićeva, a prenosi dnevni list.

Mina Vrbaški

Jelena dodaje:

– Ispala sam čovek i nisam sve ovo ispričala u rijalitiju, ali kada sam čula da je nagovarala Nadeždu da traži od produkcije da me izbace iz šoua, rešila sam da kažem sve o njoj.

Jelena Krunić