SIGURNA JE DA MOŽE DA RASTURI VEZU CARA I ALEKS: “Sve počinje i završava se sa mnom!” Maja nikad sigurnija


Haos u najavi!


Tokom emisije “Pitanja gledalaca”, Maja Marinković dobila je pitanje koje se tiče Filipa Cara i Aleksandre Nikolić:

– Je l’ stvarno misliš da si toliko neodoljiva i da možeš da rasturiš vezu Aleks i Cara? Čovek je već dva utorka pijan i nema haos, sve to zahvaljujući Aleksandri – glasilo je pitanje.

– Ne mislim da mogu da rasturim bilo čiju vezu niti mi je to namera. Želim da budem van cele priče, samim tim ne provociram. Pričala sam o pogledima, kada me je Marija pitala. Ja kad kažem da sve počinje i završava se sa Majom Marinković, to je tako. Žao mi je, ne želim da budem deo tog cirkusa, nije mi to više potrebno. Da li je moje mišljenje da je njihova veza iskrena ili ne, to je moje mišljenje. Ne želim više nikoga da vređam, nemam lepo mišljenje, to je završena priča i da ne budem deo svega toga – rekla je Maja.

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Je l’ ima kompilacija neka kada kažu: “Nikada više neću biti” – rekao je Ivan.

 Gledaoci neka budu ti koji će proceniti da li neko provocira. Na mene niko nije mogao uticati šta ću raditi ili ne. Ona je pokušala da utiče time što je spominjala Aleksandrinu majku – rekao je Car.

– Rekla je da ne želi svog oca da dovede u predinfarktno stanje – rekao je Darko.

– Da, to je istina – dobacila je Maja.

– Nijedan ludak nije rekao da je lud, nego su ustanovili. Da probeš normalno ili da ignorišeš. Obećao sam Aleksandri da ću ja totalno ignorisati i svakoga ko se druži sa Majom…Ona je pokušala na sve načine da se zbližimo Aleksandra i ja i pomirimo – rekao je Car.

Filip Car

Filip Car
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

 Čak dobijaju i pitanja preko mene – rekla je Maja.

– Ja sam dobio Maju u najboljem mogućem obliku i sad ću se izjasniti poslednjeg puta, Maja Marinković, ko god bude bio sa njom, neće biti moje društvo – rekao je Filip.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Izvor: srbijadanas.com